Skip to main content

Format spaniol achiziţionat de Prima TV „Mama mea găteşte mai bine” a intrat în linie dreaptă. Horia Vîrlan, în juriul emisiunii

 
Horia Vîrlan
Horia Vîrlan

Foto: Prima TV
Foto: Prima TV

Publicitate

Mama mea găteşte mai bine”, noua competiţie culinară de la Prima TV, va debuta în această primăvară, cu Horia Vîrlan, în juriu. Castingul este încă în desfăşurare, anunţă postul de televiziune.

"Concurenţii vor trebui să-i demonstreze maestrului Horia Vîrlan că au moştenit de la mamele lor priceperea în ale bucătăriei şi că împreună pot prepara cele mai gustoase feluri de mâncare", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

DESPRE EMISIUNE. După un format FremantleMedia, două echipe, fiecare compusă din mamă şi fiu sau fiică, se vor înfrunta contracronometru, în fiecare ediţie a emisiunii „Mama mea găteşte mai bine”.

Tinerii vor găti, în timp ce mamele lor le vor da indicaţii de pe margine.

Toate acestea, sub privirile prezentatorului, care le va da sfaturi, va comenta şi le va povesti telespectatorilor despre reţeta pregătită, pentru a o putea prepara şi aceştia, acasă.

La expirarea timpului, Horia Vîrlan va decide cine a gătit cel mai bine. Cea mai pricepută echipă va câştiga un premiu în bani, iar învingătorii vor avea şi şansa de a reveni în următoarea ediţie a emisiunii, să-şi apere titlul şi să câştige un nou premiu.

Sub îndrumarea mamelor, tinerii vor găti un singuri preparat, pornind de la o listă dată de ingrediente.

La final, bucătarul Horia Vîrlan va gusta ambele preparate şi, în funcţie de gustul, calitatea şi modul de prezentare ale mâncărurilor, va decide care dintre cele doua echipe este câştigătoarea ediţiei.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    Sa speram ca va fi o emisiune de gatit buna, pentru ca cei de la Prima nu mai reusesc deloc sa scoata o productie care sa faca rating. Uneori, te intrebi daca mai exista ;))
  • abdu rehab abdu rehab
    Elena, Adevarat spui tu. este Exact cum am mai spus eu Inainte, Horia va Prezenta si Cireasa si Mama mea Gateste, la Ore Diferite - sa zicem, Cireasa la Ora 5, si Mama mea Gateste la Ora 8, - ca sa poata sa fie in Ambele Locuri fara Probleme.
  • Elena Elena
    Daca sunt la acelasi post TV, evident ca poate sa modereze cate emisiuni i se preda.
  • abdu rehab abdu rehab
    Adela33, Varlan NU POATE sa Prezinte 2 Emisiuni la un Loc, decat daca sunt in Fus Orar Diferit poate. si Varlan a mai fost odata pentru un scurt Timp la Antena 1, dar apoi sa intors la Prima
  • Adela33 Adela33
    Nea Varlan va prezenta peste tot si daca e chemat se mai duce si la Antena1 , adica care da mai mult
  • abdu rehab abdu rehab
    la cate Emisiuni de Gattit si cu Bucatari sunt mai pe la toate Televiziunile, in ritmul asta, Televiziunile Mari (ProTV, Antena 1, Kanal D Prima TV, etc.) vor ajunge sa fie doar despre Gatit, precum TV Paprika. si daca Virlan va Prezenta Emisiunea asta noua, ce se va Intampla cu Cireasa de pe Tort? se va Termina din lipsa de Prezentator sau ce anume? ca doar nu poate sa fie la doua Emisiuni in acelasi Timp. parca si vad cum Horia va Prezenta o Editie Speciala "De Adio", pentru Cireasa de pe Tort, in Timp ce Horia dupa aia, va face "Mama mea Gateste mai Bine decat Tine".

Trimite un comentariu

sus