Skip to main content

FOTO. Alecsandra Raluca Drăgoi a câştigat concursul de fotografie al National Geographic Traveller

 
Alecsandra Raluca Drăgoi, National Geographic Traveller
Alecsandra Raluca Drăgoi, National Geographic Traveller

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Publicitate

Românca Alecsandra Raluca Drăgoi a câştigat competiţia Travel Photography Competition 2015, concurs de fotografie organizat de revista National Geographic Traveller din Marea Britanie, cu o imagine realizată în Comăneşti, judeţul Bacău, ce surprinde tradiţiile de Anul Nou, scrie Mediafax, care citează sourcewire.com.

Fotografia câştigătoare, care prezintă un adolescent îmbrăcat într-o blană de urs şi care este surprins în momentul în care îşi descoperă capul, uitându-se direct în obiectivul foto, cu o privire pătrunzătoare, participant la un obicei de Anul Nou, a fost finalista categoriei "People" (Oameni, n.r.) din concurs, potrivit sourcewire.com.

Screen Shot 2015-02-17 at 3.44.52 PM

Imaginea câştigătoare şi toate pozele care au ajuns în finala concursului vor apărea într-o expoziţie dedicată competiţiei la galeria londoneză Theprintspace.

De asemenea, imaginile care au ajuns în finala concursului vor putea fi cumpărate, în premieră, graţie unei colaborări dintre organizatorii competiţiei şi spaţiul expoziţional.

Alecsandra Raluca Drăgoi, câştigătoarea concursului Travel Photography Competition 2015:

"Participanţii se îmbracă în blănuri de urs care au fost păstrate timp de sute de ani, nu provin de la urşi care au fost ucişi în timpul acestui ritual şi nici special pentru acest obicei. Ursul este un simbol al României, iar când am descoperit această tradiţie am fost fascinată."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan V Bogdan V
    Felicitari, la tot mai multe premii si succese!
  • Bogdan Bogdan
    Wow, o imagine cat o mie de cuvinte, Superb!

Trimite un comentariu

sus