Skip to main content

FOTO & VIDEO. Simona Halep, imaginea campaniei "Grijă pentru copii", dezvoltată de Dorna alături de Salvaţi Copiii

 
Simona Halep, Dorna, Salvati Copiii
Simona Halep, Dorna, Salvati Copiii

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Simona Halep, cea mai mare jucătoare profesionistă de tenis a momentului în România, susţine cauza copiilor născuţi prematur în cadrul campaniei „Grijă pentru copii”, dezvoltată de Dorna alături de organizaţia Salvaţi Copiii.

Implicarea Simonei Halep în această campanie a fost anunţată oficial astăzi.

Alături de tenismena Simona Halep, la evenimentul de astăzi, a participat şi Amalia Năstase, ambasador al campaniei "Bun venit pe lume" (organizaţia Salvaţi Copiii) .

https://www.youtube.com/watch?v=FoLsI7nxSng

Despre campania "Grijă pentru copii"

Lansată în urmă cu doi ani de Dorna alături de Asociaţia Salvaţi Copiii, campania „Grijă pentru copii” contribuie la dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităţilor din Bucureşti şi din ţară, dar şi la o informare corectă şi completă asupra problematicii naşterilor premature din România.

Simona Halep:

„Am ales să susţin campania Dorna pentru că întotdeauna am avut o relaţie specială cu copiii din jurul meu. Ştiu cum este să lupţi din greu pentru ceea ce îţi doreşti, să întâmpini obstacole şi, cu toate acestea, să mergi mai departe, dar nu pot să îmi imaginez cum este pentru aceşti copii care, înainte să afle ce înseamnă viaţa, sunt nevoiţi să lupte pentru ea. Îmi doresc foarte mult să îi ajut să câştige această luptă şi să aibă o şansă la o viaţă normală! Sper ca cei care mă suţin să se alăture în număr cât mai mare cauzei copiilor născuţi prematur”, spune Simona Halep.

În România, 1 din 10 copii se naşte prematur şi are nevoie de îngrijire medicală specială încă din prima oră de viaţă, ceea ce necesită echipamente medicale performante şi medici specializaţi.

România se află în continuare pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte mortalitatea infantilă, principala ei cauză fiind naşterile premature.

Din 2013 şi până în prezent, prin intermediul campaniei „Grijă pentru copii”, a 30 de maternităţi din România au fost dotate cu echipamente de specialitate. Lista completă a maternităţilor dotate în cadrul campaniei „Grijă pentru copii” este disponibilă pe site-ul www.grijapentrucopii.ro.

Evenimentul de azi a fost organizat de McCann Pr pentru Dorna, brand aflat în portofoliul Coca-Cola

GALERIE FOTO.

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Simona Halep

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dora Dora
    o fi o campanie de binefacere dar cu siguranta se gandesc si la vanzari. cu cat atrag mai mult atentia publicului, cu atat vand mai mult si implicit castiga mai multi bani
  • Bogdan Bogdan
    Bravo Simona, faci cu adevarat ceva bun pentru tara asta

Trimite un comentariu

sus