Skip to main content

Jurnalul Naţional continuă în print după plecarea lui Marius Tucă

 
Voiculescu Jurnalul
Voiculescu Jurnalul

Voiculescu Jurnalul

Publicitate

După plecarea lui Marius Tucă, director editorial al Jurnalului Naţional, publicaţia va rămâne în continuare pe print. Anunţul a fost făcut de Dan Matiescu, director general al Intact Publishing - societatea care editează Jurnalul Naţional, aflată în prezent în insolvenţă.

Matiescu a ţinut o şedinţă cu angajaţii, joi, la o zi după ce Marius Tucă şi-a anunţat demisia. Acesta a anunţat că sunt mai multe proiecte pentru Jurnalul Naţional care urmează să fie discutate de administratorul judiciar şi de patronat. Toate proiectele prevăd şi apariţia în print a ziarului, a mai anunţat acesta, din informaţiile paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Brusc Willis Brusc Willis
    8 miliarde. Mai exact, opt miliarde.
  • abdu rehab abdu rehab
    geo, NU asta nu este un Site Mortuar, dar eu credeam ca Stirea asta destul de Importanta zic eu, sa fi ajuns si aici pe acest Website. ca doar nu se poate sas se fi mai Postat despre Actori si Regizori Morti in momentul in care au Murit, si asta sa nu fie o Stire. :) si pana la urma, daca asta chiar este un Site de Media, atunci de ce se Posteaza Article despre Produsele Russell Hobbs???? :)
  • geo geo
    Crezi ca aici se publica stiri mortuare despre fel de fel de actori?
    Acesta este un site de media, nu de cinematografie...cred ca faci o mare confuzie...
  • Cristian Cristian
    Deci cele câteva miliarde de cititori ai JN vor putea să citească în continuare ziarul!
  • abdu rehab abdu rehab
    deci JN va mai Exista si dupa Tuca???? *facepalm*

    P.S Pagina de Media, Actorul Leonard Nimoy, cel care la jucat pe Spock in Star Trek, a Murit. Stirea de ce nu a fost inca Postata?!!??!?!??

Trimite un comentariu

sus