Skip to main content

Noul serial Stalker debutează astăzi la Diva

 
Stalker, serial Diva
Stalker, serial Diva

Stalker, serial DivaDiva lansează astăzi serialul Hărţuitorii (Stalker), cu două episoade difuzate de la ora 21.00.

Publicitate

Câştigătorul premiului Globul de Aur Dylan McDermott (Hostages, American Horror Story) şi actriţa Maggie Q (Nikita, Divergent) sunt protagoniştii noului serial Hărţuitorii (Stalker), un thriler psihologic.

Începând de săptămâna viitoare, televiziunea va difuza câte un episod din noul serial, în fiecare zi de miercuri, de la aceeaşi oră (21.00).

POVESTEA SERIALULUI. În Hărţuitorii, detectivii investighează cazuri de hărţuire - voyeurism, hărţuire online şi obsesii romantice - în cadrul Unităţii de Evaluare a Ameninţărilor din Departamentul de Poliţie din Los Angeles (LAPD).

Din distribuţie mai fac parte Mariana Klaveno (True Blood), Victor Rasuk (Godzilla, Cincizeci de umbre ale lui Grey) şi Elisabeth Röhm (Ţeapă în stil american).

Serialul este creat de Kevin Williamson (The Following, The Vampire Diaries, Dawson's Creek, Scream 4).

Detectivul Jack Larsen (McDermott) s-a transferat recent în această unitate de la Divizia de Criminalistică din New York şi a avut deja probleme din cauza personalităţii lui puternice, încrederii în forţele proprii şi comportamentului problematic - dar toate acestea se pot dovedi a fi atuuri la noul lui loc de muncă.

Şefa lui, Lt. Beth Davis (Maggie Q), este puternică, concentrată şi extrem de pricepută în ceea ce face, motivată de propria experienţă de victimă. Alături de restul echipei - tânărul şi ambiţiosul Detectiv Ben Caldwell (Rasuk) şi inteligentul Detectiv Janice Lawrence (Klaveno) - Larsen şi Davis evaluează nivelul de ameninţare al diverselor cazuri şi reacţionează înainte ca intimidarea să atingă un nivel alarmant, în timp ce încearcă să-şi ţină sub control şi propriile obsesii.

Atitudinea încrezătoare a lui Larsen şi comportamentul lui neortodox intră în conflict cu personalitatea puternică a locotenentului Davis, care nu poate să-şi uite trecutul tulbure, de victimă a unui urmăritor abuziv. Celor doi li se alătură o echipă entuziastă de experţi şi împreună se ocupă de un urmăritor obsedat de ideea de a le da foc victimelor sale şi de un student de colegiu care susţine că ar fi, la rândul lui, urmărit.

Nu rataţi primele două episoade ale serialului Hărţuitorii miercuri, 4 februarie, de la ora 21:00, numai la Diva! În fiecare miercuri, de la aceeaşi oră, va fi difuzat câte un episod.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus