Skip to main content

PRESA DE AZI. Adrian Sârbu, de la PRO TV la PROcuratură. A jucat Rişti şi câştigi cu bugetul statului

 
Sarbu retinut Adevarul
Sarbu retinut Adevarul

Sarbu retinut Adevarul

Publicitate

Reţinerea lui Adrian Sârbu este deschidere de ziar pentru un singur titlu: Adevărul. Alte ziare menţionează pe prima pagină cazul, iar în unele titluri subiectul nu este abordat deloc pe front.

ADEVĂRUL. “Adrian Sârbu, de la PRO TV la PROcuratură”, titrează Adevărul. Cazul proprietarului Mediafax şi fostului şef al Pro TV este subiectul de deschidere al cotidianului.

EVENIMENTUL ZILEI. “Adrian Sârbu a jucat Rişti şi Câştigi cu bugetul statului şi a pierdut”, scrie Evenimentul zilei pe prima pagină într-o trimitere către un articol din interior. Subiectul principal al ziarului este legat de mizeria din spitale.

ROMÂNIA LIBERĂ. Subiectul Adrian Sârbu nu este pe prima pagină din România liberă. Subiectul de deschidere: “Siguranţa traficului: bombele cu ceas de pe şoselele şi căile ferate din România.”

LIBERTATEA. “Noua ordine în arest: celulele Poliţiei Capitalei au fost golite de hoţii mărunţi pentru a face loc puşcăriaşilor celebri, capete de afiş la DNA”, scrie tabloidul Libertatea într-o trimitere, fără nicio referire la vreunul din numele dein arest.

CLICK. “250 de milioane de euro sunt <<închise>> în arestul Poliţiei Capitalei”, titrează Click într-o trimitere, o referire la averile celor reţinuţi. La fel ca Libertatea, nici Click nu dă niciu nume pe prima pagină.

Prima pagină a ziarelor de azi, cu sprijinul companiei de monitorizare MediaImage:

Sarbu retinut EVZ

Sarbu retinut Click

Sarbu retinut Libertatea

Sarbu retinut Ring

 

 

 

 

Sarbu retinere RL

Sarbu retinut Jurnalul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus