Skip to main content

Rareș Bogdan: Elena Udrea a cumpărat bannere și articole notate cu "P" pe Realitatea.net

 
Rareș Bogdan: Elena Udrea a cumpărat bannere și articole notate cu "P" pe Realitatea.net
Rares Bogdan

Foto: Gandul.info
Foto: Gandul.info

Publicitate

Rareș Bogdan, director editorial al postului Realitatea TV, a declarat în fața Consiliului Național al Audiovizualului că Elena Udrea a avut un contract cu site-ul realitatea.net.

Rareș Bogdan, alături de Lavinia Șandru și Amedeo Ene, a venit în fața CNA pentru a discuta cererea de autorizarea a studioului Realitatea Plus, post deținut de Geopol Internațional, în care acționari sunt Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru. Realitatea Plus a început să emită de la data de 16 ianuarie. În timpul discuțiilor pe acest subiect, Radu Călin Cristea, membru CNA, a fost cel are a început să-l întrebe pe Rareș Bogdan despre ce se întâmplă la Realitatea Media.

Ce a cumpărat Elena Udrea?

"Publicitate. A cumpărat de la bannere, sus sau jos, după articole, până la articole notate cu P", a apus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a precizat că este vorba de un singur contract, făcut cu Realitatea.net.

Discuția de astăzi de la CNA:

Radu Călin Cristea: Doamna Elena Udrea, invitată la Gândul Live, în 22 octombrie 2014, spunea că a încheiat contracte cu mai multe televiziuni, singurul nominalizat era Realitatea TV, vorbindu-se de un contract în valoare de 20.000 de lei.

Întrebarea mea este dacă a existat un asemenea contract, dacă aveți știință de el, a fost semnat și dacă da, cum s-a exprimat concret în emisiunile dumneavoastră?

Rareș Bogdan - E legat de Realitatea.net, care aparține Realității Media. (...) E un singur contract.

Radu Călin Cristea - Și acolo ce putea să facă doamna Udrea, la Realitatea.net?

Rareș Bogdan - Publicitate. A cumpărat de la bannere, sus sau jos, după articole, până la articole notate cu P.

Radu Călin Cristea: În emisiunea de ieri a Andrei Miron a fost acea intervenție a lui Cătălin Tolontan, care a afirmat că în 2009 trei televiziuni, între care și Realitatea TV au vândut știri Monicăi Ridzi, pe bani publici.

Rareș Bogdan - Eu trebuie să vă spun că în 2009 nu eram la Realitatea TV. Am să-l sun pe Cătălin Tolontan să-l întreb dacă a făcut referire pentru că, culmea, în 2009 cel mai bun prieten al lui Cătălin Tolontan, omul cu care își face concediile de 10 ani este Sorin Enache. El era director. Ar fi trebuit să-l întrebe acum o săptămâna când au fost la schi dacă este așa. Îl întreb și eu pe Cătălin, dar nu public, îl întreb pe telefon.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Deci va platea prin realitatea.net ca sa o laudati la Realitatea Tv.Altfel ce laude gretoase ii facea Lavinia Sandru nu cred ca erau asa din convingere iar prezenta ei la fiecare 2 zile pe Realitatea,in campanie, nu cred ca e coincidenta de intamplare. :D
  • Realizatorul acesta e mitoman. Tine de domeniul patologicului ceea ce spune/face. Specialistii au identificat patru forme de mitomanie, la el sunt identificate doua: mitomania vanitoasa si cea perversa. Din pacate, mitomanul nu-si da seama de problemele de care sufera, prietenii sai ar trebui sa-l ajute sa le constientizeze si sa le trateze. In orice caz, nu ar trebui lasat sa vorbeasca la televiziune, oricare ar fi aceasta.

Trimite un comentariu