Skip to main content

SNR va relua licitaţia de 120 milioane de euro pentru trecerea la televiziunea digitală terestră

 
Televizor
Televizor

TelevizorSocietatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR) va relua licitaţia pentru realizarea unei reţele de antene care va permite operatorului să furnizeze servicii de TV digitală, estimată la 120 milioane euro, după ce nu a primit nicio ofertă până la expirarea termenului, prelungit de trei ori, scrie Mediafax.

Publicitate

"SNR nu a primit nicio ofertă până vineri, 20 februarie, când a expirat termenul de depunere. Interes din partea potenţialilor ofertanţi a existat, dar au solicitat de mai multe ori prelungirea termenului în vederea obţinerii de la băncii a finanţării necesare achiziţionării echipamentelor pentru reţeaua de antene. SNR a prelungit de mai multe ori termenul, dar există o anumită limită. Din acest motiv, SNR va relua procedura de atribuire în cel mai scurt timp", a declarat pentru Mediafax directorul general al SRN, Gabriel Grecu.

Primul termen de depunere a ofertelor a fost 26 ianuarie, decalat pentru 2 februarie, apoi pentru 9 februarie şi, în final, pentru 20 februarie.

"Conform anunţului de tip erată 67996/03.02.2015 la anunţul de participare numărul 156011/09.12.2014, disponibil pe www.e-licitatie.ro, în data de 20.02.2015, ora 10.00 a fost termenul de depunere a ofertelor în cadrul licitaţiei organizate de SNR pentru realizarea şi implementarea la cheie a 3 multiplexe naţionale în vederea trecerii la televiziunea digitală terestră. Procedura a trezit interesul operatorilor de profil din piaţă, iar un număr destul de mare dintre aceştia au solicitat prelungirea termenului de depunere a ofertelor peste termenul legal posibil ca autoritatea contractantă să poată lua aceste măsuri", se arată într-un comunicat al SNR.

În document se precizează că ţinând cont de importanţa acestui proiect şi necesitatea respectării obligaţiilor referitoare la realizarea tranziţiei la serviciile de televiziune terestră în format digital, SNR va relua "cât mai curând posibil" procedura de achiziţie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    Ghita se baga Oriunde e la Portita. Probabil si de data asta RTV va iesi sa ia Banutii.....
  • iulia1 iulia1
    Se baga si aici Ghita cu 2k telecom.

Trimite un comentariu

sus