Skip to main content

SpotON. Delia și Răzvan Fodor, în noile spoturi OLX

 

delia_olx

Publicitate

Olx trece la vedete. După ce s-a promovat cu persoane obișnuite, din această săptămână Delia și Răzvan Fodor sunt imaginea site-ul de anunțuri. Farmacia inimii Catena a revenit la TV cu un spot tot cu vedete, Alexandru Arșinel și Adrian Enache, iar Rafaello a început campania pentru ziua Mamei.

Paginademedia.ro prezintă noutățile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica SpotON estea realizată cu sprijinul agenției de monitorizare mediaTRUST.

Răzvan Fodor și Delia, primul vedetă Pro TV, a doua, a Antenei 1, sunt imaginea site-ului de anunțuri de mică publicitate, Olx. Cei doi fac inventarul lucrurilor pe care le au prin casă, însă nu au avut ocazia să le folosească. „Să fim serioși, cu toții avem lucruri pe care nu le mai folosim. Ce sens are să le țin degeaba?”, spun cele două vedete ale spoturilor Olx.

În continuare, spoturile obținute cu susținerea mediaTRUST:

OLX - Răzvan Fodor

Olx - Delia

Catena

Panzani

Doncafe

Rafaello

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cei de la OLX au cunoscut o ascensiune in Online incredibil de mare. Au avut o publicitate destul de agresiva, au cumparat Mercador-ul, dar au stiut sa isi foloseasca toate parghiile pentru a se ridica.

Trimite un comentariu