Skip to main content

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, emisiune filmată în Africa de Sud, va debuta la Pro TV din 16 februarie

 
Bobonete si Cabral
Bobonete si Cabral

Bobonete si Cabral

Publicitate

Producţia Sunt celebru, scoate-mă de aici! va debuta luni, 16 februarie, la Pro TV.
Timp de 21 de zile, de la 20:30, show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! va pune 12 vedete din România în situaţii extreme.

Pro TV va transmite zilnic, de luni până duminică, în direct din jungla africană, aventurile prin care vor trece participanţii. Cabral Ibacka şi Mihai Bobonete vor fi cei care le vor prezenta telespectatorilor participanţii, probele şi le vor arăta condiţiile neprielnice din jungla africană.

În echipa Sunt celebru, scoate-mă de aici! se alătură şi Oana Tache. Ea va fi cea care va ţine la curent publicul din România cu aventurile din Africa de Sud.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Si cand au dat-o afara pe Maria Apostol Pro Tva difuzat filmul „Up in the air”. Acum Sarbu va avea emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"
 • Titlul emisiunii e un fel de premoniție la actuala situație a lui Sârbu? :D
 • Acest show,reality a mers si in Ungaria cu mare succes,pe RTL KLUB a avut parca 4 sezoane,si au fost chiar foarte bune.

  Sunt curioasa daca va avea acelasi calitate acelasi tematica.
 • mile esti de tot rasul. stii de ce? pentru ca nu s-a anuntat niciun participant la show-ul asta. alte explicatii legate de vedetele de la Ferma celebritatilor s-au tot spus, dar tu nu vrei sa intelegi pentru ca esti spalat pe creier. nu vezi dincolo de Antena.
 • Mile, se scrie " sa aiba program ..." nu " sa aibe... ". E grea limba romana !!
 • Aia sunt la ferma vedetelor , si ma rog pe cine ai vrea sa mai ia daca majoritatea sunt luati de antena ( in goana lor dupa bani si faima ) deh daca nu te duce capu ( ma refer la vedetele care au dat bir cu fugitii )
 • Multe din "vedetele de la scara blocului" de care pomeneste palmasul Antenelor apareau pina acum pe la AntenaStars...atunci erau bune...
 • 21 de zile cite 2 ore pe zi...da nu credeti ca este cam mult?
  si ce "vedete", alde Stefan Stan, Vica Blochina si alte figuri din astea?

Trimite un comentariu

sus