Skip to main content

Televiziunea lui Costi Ioniţă a rămas fără licenţă

 
MusiKlub
MusiKlub

MusiKlub
Costi Ioniţă, MusiKlub

Publicitate

Televiziunea MusiKlub, fondată de Costi Ioniţă, a rămas fără licenţă. Propunerea de retragere a licenţei a fost făcută de membru CNA Monica Gubernat pe motiv că ei nu mai emit, efectiv, din 2013.

"Această televiziune nu mai există nici pe cablu, nici pe satelit de aproape doi ani de zile", a spus membrul CNA, Monica Gubernat.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de ieri, situaţia licenţelor deţinute de societatea Happy Music SRL, respectiv MusiKlub şi Mynele TV.

Reamintim că, în decembrie 2014, Cristi Burci a preluat postul Mynele TV, cu studiourile la Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu.

Pe de altă parte, în prezent, şi televiziunea Mynele TV este în pericol să îşi piardă licenţa audiovizuală, din cauză că şi-a întrerupt emisia pe 15 decembrie, fără a anunţa oficial Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat această decizie în baza articolului 57 (1) b din Legea audiovizualului:

(1) Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii:

b) titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile, pentru motive de natură tehnică, şi mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului;

Răspunzând unei întrebări adresate de preşedintele CNA, Laura Georgescu, privind acţionariatul Happy Music SRL, Răzvan Rădulescu a spus că acesta este în curs de modificare, în sensul ieşirii oficiale a lui Costi Ioniţă din această societate.

"Se fac modificări, în mod normal era Costi Ioniţă cu Corina Boabeş. Ar trebui să fie Corina Boabeş 100%. Trebuie să iasă de la Registrul Comerţului noul certificat cu acţionar 100% Corina Boabeş. Trebuia să iasă de săptămâna trecută. Încă aşteptăm. Birocratic vorbind, Costi Ioniţă a predat acţiunile sale către Corina Boabeş, care este acum acţionar unic", a spus Răzvan Rădulescu, reprezentantul postului.

Televiziunea de muzică house MusiKlub a primit licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului în octombrie 2007, în acelaşi timp cu Mynele TV, un alt post deţinut de societatea Happy Music SRL, ai cărei asociaţi erau la momentul respectiv Costi Ioniţă (50%) şi Corina Boabeş (50%).

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    MANELISTUL LUI PESTE,MAREA VEDETA ADULATA DE TARANII SI 'FOMEILE' MINTE SCURTA,DAR,POALE SI MAI SCURTE,CE SA ZIC E MOARTE FEMEILE DUPA CHELIA LUI;ooof,viata meaaaaa........
  • abdu rehab abdu rehab
    :) hehehe... asta e chiar buna nu alta :) dupa ce Costi a Vandut Mynele lui Burci, acum Ramane si fara Ultima sa Televiziune (ca cealalta Televiziune, Party TV, sa Inchis mai de mult). mai tarziu il vom vedea pe Costi Incercand sa ia Inapoi Mynele de la Burci, chiar daca si Mynele a cam Disparut, inca de cand Burci a luat Postul, acum e doar Ecran Negru, si in Curand, si o Frecventa Libera :)

Trimite un comentariu

sus