Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Adrian Sârbu, adus cu mandat la Parchetul general. Adrian Sârbu a fost reținut

 

Sarbu

Publicitate

UPDATE. Parchetul de pe lângâ Înalta Curte de Justiție și Casație a emis o ordonanță de reținere a lui Adrian Sârbu. Proprietarul Mediafax a fost reținut pentru 24 de ore.

UPDATE. Știrea despre audierea lui Adrian Sârbu, fost patron al Pro TV, la Parchetul general a fost prezentată și de Andreea Esca, la principalul jurnal de știri al postului.

Adrian Sârbu a fost adus în urmă cu puțin timp cu mandat, de către jandarmi, la Parchetul General, anunță Digi24.

Reamintim că mai multe persoane care au lucrat la Mediafax Group și MediaProsunt urmărite penal pentru evaziune fiscală.

La începutul lunii decembrie, 11 persoane erau reținute pentru 30 de zile în dosarul MediaPro. Acuzația: evaziune fiscală și spălare de bani, cu un prejudiciu adus statului de aproximativ 6.000.000 de lei, reprezentând TVA și impozit pe profit.

Cele 30 de zile au expirat pe 6 ianuarie, iar măsura arestului preventiv a fost prelungită cu 30 de zile, după cum au precizat pentru Paginademedia.ro reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

În cazul Mediafax, pe 12 decembrie s-a decis măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pentru trei persoane. Este vorba deRoxana Grigoruță, Nicolae Sorin Dinu și Dragoș Gheorghe Chiș . Și în cazul acestora a fost prelungită măsura arestului preventiv cu 30 de zile, după cum au precizat pentru Paginademedia.ro reprezentanții Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Justiție și Casație (detalii, AICI).

Știre în curs de actualizare

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu