Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Adrian Sârbu, adus cu mandat la Parchetul general. Adrian Sârbu a fost reţinut

 
Sarbu
Sarbu

Sarbu

Publicitate

UPDATE. Parchetul de pe lângâ Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie a emis o ordonanţă de reţinere a lui Adrian Sârbu. Proprietarul Mediafax a fost reţinut pentru 24 de ore.

UPDATE. Ştirea despre audierea lui Adrian Sârbu, fost patron al Pro TV, la Parchetul general a fost prezentată şi de Andreea Esca, la principalul jurnal de ştiri al postului.

Adrian Sârbu a fost adus în urmă cu puţin timp cu mandat, de către jandarmi, la Parchetul General, anunţă Digi24.

Reamintim că mai multe persoane care au lucrat la Mediafax Group şi MediaProsunt urmărite penal pentru evaziune fiscală.

La începutul lunii decembrie, 11 persoane erau reţinute pentru 30 de zile în dosarul MediaPro. Acuzaţia: evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu adus statului de aproximativ 6.000.000 de lei, reprezentând TVA şi impozit pe profit.

Cele 30 de zile au expirat pe 6 ianuarie, iar măsura arestului preventiv a fost prelungită cu 30 de zile, după cum au precizat pentru Paginademedia.ro reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

În cazul Mediafax, pe 12 decembrie s-a decis măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pentru trei persoane. Este vorba deRoxana Grigoruţă, Nicolae Sorin Dinu şi Dragoş Gheorghe Chiş . Şi în cazul acestora a fost prelungită măsura arestului preventiv cu 30 de zile, după cum au precizat pentru Paginademedia.ro reprezentanţii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie (detalii, AICI).

Ştire în curs de actualizare

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus