Skip to main content

11 Martie. Directorul general al Radiocom, revocat din funcţie pentru întârzierea procesului de trecere la televiziunea digitală

 
Radiocom
Radiocom

Radiocom

Publicitate

DEMISIE. Consiliul de Administraţie al Radiocom (SNR) l-a revocat din funcţie pe directorul general al companiei, Gabriel Grecu, din cauza ratării unor obiective de performanţă, întârzierii procesului de implementare a televiziunii digitale şi nerespectării unor hotărâri ale MSI cu privire la acest proiect, scrie Mediafax.

"Hotărârea privind revocarea lui Gabriel Grecu a fost adoptată de CA săptămâna trecută. Directorul tehnic al SNR, Eugen Brad, a fost numit director general interimar până la numirea definitivă a unei persoane în această funcţie. Revocarea lui Grecu a fost efectul neatingerii unor obiective de performanţă stabilite prin contract. O parte dintre acestea se referă la paşii necesari implementării televiziunii digitale până la data stabilită şi la nerespectarea unor hotărâri ale acţionarului unic cu privire la aceasta temă", au declarat pentru Mediafax surse din SNR.


Directorul general al Radiocom (SNR), revocat din funcţie pentru întârzierea procesului de trecere la televiziunea digitală


CERCETĂRI. Televiziunea Română anunţă că producătorul general al TVR a iniţiat procedura pentru declanşarea cercetării administrative în cazul Mihaela Drăgan, fostă prezentatoare a emisiunii dedicate minorităţii rome, care a spus că nu a avut un contract de muncă şi nu a fost plătită pentru munca sa.

"Producătorul General al TVR (Cristian Zgabercea, n.r.) a iniţiat procedura pentru declanşarea cercetării administrative în cazul situaţiei semnalate. În acelaşi timp, a fost sesizată şi Comisia de Etică şi Arbitraj din TVR, care funcţionează ca o structură independentă, cu un rol consultativ, ce supraveghează respectarea şi aplicarea Statutului ziaristului din televiziunea publică", se spune într-o precizare transmisă a reprezentanţilor TVR.
TVR analizează situaţia în cazul Mihaelei Drăgan, fostă prezentatoare a emisiunii dedicate romilor


PARTENERIAT. Şapte mari cotidiene europene, printre care Le Figaro (Franţa), Die Welt (Germania) şi El Pais (Spania), au semnat un parteneriat care le va permite să îşi schimbe între ele conţinutul şi să realizeze anchete în comun, au anunţat marţi, scrie Agerpres.

'Fiecare cotidian va supune o selecţie din propriile articolele puse la dispoziţie pe o platformă comună create în acest scop', au scris într-un comunicat jurnalele regrupate în cadrul Alianţei europene a cotidianelor lidere (Leading european newspaper alliance).
'Ne-am stabilit să publicăm în fiecare zi unul sau două articole care ni se par pertinente', a declarat Sofia Bengana, editor al ziarului Le Figaro.
Şapte ziare europene vor publica articole în comun

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus