Skip to main content

20 Martie. Severin, despre cererea de revocare a Laurei Georgescu de la CNA: Vom cere poziţia Comisiilor juridice

 
georgica severin_adevarul
georgica severin_adevarul

Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

Publicitate

REACŢIE. Georgică Severin, preşedintele Comisiei de cultură şi media din Senat, a declarat, că "nu există un precedent" privind revocarea preşedintelui CNA şi că "legea nu permite revocarea", însă a subliniat că în acest caz va solicita un punct de vedere Comisiilor juridice din Parlament, scrie Mediafax.

Şase membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au votat într-o şedinţă cu uşile închise, o decizie pentru retragerea sprijinului acordat Laurei Georgescu în funcţia de preşedinte al CNA şi pentru a transmite Parlamentului o solicitare de revocare a acesteia de la conducerea Consiliului.

„E o problemă practic juridică în primul rând şi nu de audiovizual, dar până va ajunge la Comisii (Comisiile de Cultură din Parlament, n.r.) va mai fi, pentru că ea va fi trimisă preşedinţilor celor două Camere, care, prin Birourile Permanente, o vor îndrepta probabil spre comisii. Nu am citit textul, nu ştiu şi nu sunt jurist. De aceea voi solicita - şi am discutat şi cu domnul preşedinte Ştirbu de la deputaţi (preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, n.r.) - să vedem un punct de vedere al Comisiilor Juridice (din Parlament, n.r.) pe speţă", a spus Georgică Severin.


Severin, despre cererea de revocare a Laurei Georgescu de la CNA: Vom cere poziţia Comisiilor juridice

TATĂL DISCOVERY, NOU PROIECT ONLINE. John Hendricks, fondatorul Discovery Channel, a lansat miercuri un serviciu de streaming video cu plată destinat internauţilor pasionaţi de ştiinţă, tehnologie şi istorie, care ar putea să devină noul lider în categoria programelor de nonficţiune de pe piaţa conţinuturilor online la cerere, anunţă Mediafax.

John Hendricks spune că noul serviciu CuriosityStream, care nu conţine reclame, corespunde unei dorinţe mai vechi a lui, ce constă în furnizarea de programe pe care utilizatorii pot să le vizioneze oricând doresc, informează Reuters.
Fondatorul Discovery Channel a lansat un streaming video consacrat ştiinţei, tehnologiei şi istoriei

CLARKSON, ÎNAPOI LA BBC, DAR ÎN ANUMITE CONDIŢII. Controversatul realizator Jeremy Clarkson s-ar putea întoarce la cârma show-ului „Top Gear“, dar cu o condiţie: va avea un supraveghetor, scrie Adevărul, care citează Daily Mail.

Potrivit „Daily Mail“, un manager va fi alături de producătorul executiv al show-ului, Andy Wilmaa, aceştia urmând să-l ţină sub control pe Jeremy Clarkson.
Condiţia pe care Jeremy Clarkson trebuie să o îndeplinească pentru a reveni la BBC

PUBLICIS SEMNEAZĂ CAMPANIA DONA. Reţeaua de farmacii Dona a lansat campania „Halatul de farmacist Dona nu se primeşte, se merită”, cu sprijinul agenţiei Publicis România. Campania a demarat pe 29 februarie a.c. pe TV, radio, presă, outdoor şi digital, scrie Forbes România.

Elementul principal în jurul căruia este construită întreaga campanie creativă este halatul de farmacist Dona. Pentru farmacişti acesta este un simbol de mândrie, pentru pacienţi este garanţia unui serviciu impecabil.

Spotul TV surprinde transferul de cunoştinţe dintre farmaciştii seniori şi cei tineri, dar şi insuflarea spiritului şi valorilor Dona de grijă şi respect.
Publicis România a realizat campania de promovare a reţelei de farmacii Dona

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus