Skip to main content

30 Martie. Directorul general BBC, ameninţat cu moartea după ce a renunţat la colaborarea cu Jeremy Clarkson

 
tony hall_BBC
tony hall_BBC

tony hall_BBC
Tony Hall, şeful BBC, a anunţat săptămâna trecută că BBC nu va mai prelungi contractul cu Jeremy Clarkson, gazda Top Gear

Publicitate

AMENINŢĂRI. Tony Hall, directorul general al BBC, a primit ameninţări cu moartea, printr-un e-mail, după ce, miercuri, a anunţat că va renunţa la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului "Top Gear", care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente cu un producător, scrie Mediafax.

În prezent, poliţia metropolitană din Londra face investigaţii în legătură cu această situaţie. De asemenea, agenţi de pază sunt prezenţi 24 de ore din 24 la locuinţa lui Hall şi a soţiei sale, din Oxfordshire, pentru a le oferi protecţie.


Directorul general BBC, ameninţat cu moartea după ce a renunţat la colaborarea cu Jeremy Clarkson

PIRAŢII DIN CARAIBE, ÎN PAUZĂ. Producătorii filmului "Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales", cea de-a cincea producţie din celebra serie Disney cu piraţi, au oprit filmările până la recuperarea completă a protagonistului, Johnny Depp, care a suferit o fractură la încheietura mâinii la începutul acestei luni, scrie Agerpres, caree citează Daily Mail.

Actorul s-a accidentat la mână în timp ce făcea carting pe pista unui prieten, într-o pauză a filmărilor care se desfăşoară în Australia. El a revenit în SUA pentru tratament, iar până la refacerea sa filmările au fost oprite. Cei 400 de membri ai echipei de filmare au fost informaţi că această pauză va dura cel puţin două săptămâni.
Filmările la 'Pirates Of The Caribbean 5' au fost oprite

URZEALA TRONURILOR DE INDIA. O versiune indiană a serialului-fenomen „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ se află în producţie şi urmează să fie difuzată de Sony Entertainment TV şi de un post de televiziune pakistanez, Ary News, care a făcut şi acest anunţ, scrie Adevărul.

Serialul, care se va intitula „Rani Mahal/ Paradisul reginei“, este inspirat din adaptarea pe micul ecran al seriei de romane fantasy „A Song of Fire and Ice/ Cântec de gheaţă şi foc“, semnate de George R.R. Martin, însă va avea o poveste cu totul diferită. Astfel, spre deosebire de serialul produs de HBO, care dezvăluie intrigile, conspiraţiile şi lupta pentru Tronul de Fier din tărâmul mitic Westeros, dusă de câteva familii nobile medievale, seria indiană se va concentra asupra unui personaj feminin, cel mai probabil prinţesa Daenerys Targaryen, supranumită „Mama Dragonilor“, rol ce i-a adus faima actriţei Emilia Clarke.
India va avea propriul serial „Urzeala tronurilor“: cine vor fi protagoniştii

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus