Skip to main content

Alin Paicu, redactor-șef adjunct Adevărul, pleacă la Click. Dana Donciu, grafician, lăsată pe colaborare. Ce zice redactorul-șef

 
Alin Paicu, redactor-șef adjunct Adevărul, pleacă la Click. Dana Donciu, grafician, lăsată pe colaborare. Ce zice redactorul-șef
Sursa foto Adevarul

MIȘCĂRI LA ADEVĂRUL. Alin Paicu, redactor-șef adjunct al ziarului Adevărul, va trece la tabloidul Click, parte a aceluiași grup, începând de la 1 aprilie. Poziția lui la Click nu a fost încă stabilită. Mutarea lui vine într-o perioadă de "reorganizare" a redacției, după cum spune Dan Marinescu, redactor-șef al ziarului deținut de Cristi Burci.

Publicitate

Alin Paicu a fost redactor-șef adjunct la Adevărul timp de cinci ani și jumătate (septembrie 2009-martie 2015). Înainte, a lucrat 16 ani și jumătate la Evenimentul zilei (februarie 1993-septembrie 2009) unde a fost, pe rând, adjunct șef departament Sport, șef departament Sport și editor coordonator.

Dana Donciu, infografician, a fost anunțată că nu mai este angajată a ziarului. Potrivit lui Dan Marinescu, ea va rămâne doar pe un contract de colaborare cu Adevărul Financiar.

Câțiva angajați de la departamentul sport au fost restructurați."Departamentul sport avea mulți oameni comparativ cu nevoile unui ziar generalist", spune Dan Marinescu.

De ce aceste schimbări?

Dan Marinescu, redactor-șef Adevărul, pentru Paginademedia.ro:

"Este un proces de reorganizare a redacției în funcție de activități. Este o orientare mai puternică pe online, de aceea ne concentrăm pe această zonă."

Marinescu spune că "au fost salarii care au fost reduse, dar și salarii care au fost mărite în urma acestei reorganizări și a noilor atribuții ale unor angajați."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Alin Paicu stim toti cine este, dar de Dan Marinescu nu am auzit ! Cine e ? Sau CE e in afara de argatul lui Burci ?;)
  • Încă un pas pe calea urmată de Gândul.
    Oare cine va fi primul care va urma exemplul celor de la Gândul...Adevărul, Jurnalul Național sau o altă publicație ?

Trimite un comentariu