Skip to main content

Andreea Esca şi "La radio", o nouă emisiune în grila Europa FM

 
Europa FM, Andreea Esca
Europa FM, Andreea Esca

Europa FM, Andreea Esca Andreea Esca, prezentatoarea ştirilor Pro TV, va avea începând de sâmbătă o emisiune la Europa FM.

Publicitate

Noul program se numeşte "La radio".

Emisiunea Andreei Esca va fi difuzată în fiecare sâmbătâ de la ora 12.00. Formatul emisiunii constă în interviuri cu personalităţi ale momentului, iar primul invitat este Andi Moisescu.

Esca va fi prezentă mâine dimineaţă la Europa FM, în emisiunea "Deşteptarea" realizată de Vlad Petreanu şi George Zafiu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Măcar de ar fi avut un format de emisiune nou și interesant...dar să faci ceea ce făcea și altul / alta înaintea ta. Și ceva care putea fi făcut de un actual angajat, cum ar fi șeful știriștilor, Sorin Dragomir. Apropo, eu ascult Europa FM pentru muzica, pentru stiri si pentru Moise Guran, uneori. Emisiunile cu multa vorbarie cu si despre ”personalități ale momentului” nu le agreez. Săracu Andi Moisescu, ce vrăji o fi făcut de a devenit ”personalitatea momentului” ?
  • Salariul ei cam scartaie daca a ajuns si la Radio, Aleksandras Cesnavicius i-a taiat din salariul-legenda.
  • Nu mai scapam odata de Esca ? Nu o trage Sarbu putin la mititica ?
  • Deci iar iese Cristina Stanciulescu cu Turul... din schema, sa intelegem...
    Pai si Cristina avea o emisiune cutematica similara, duminica de la ora 12.oo...Lucian Mândruță a fost invitat, acum vreo două săptămâni.
    Deh, doamna Esca mai trebuie sa cistige un ban in plus...

Trimite un comentariu

sus