Skip to main content

Au venit în România pentru un interviu cu şeful ANI, dar el era săltat de DNA

 
Jurnalisti Bulgaria
Jurnalisti Bulgaria

Ghinion pentru doi jurnalişti bulgari veniţi în România pentru a-i lua un interviu lui Horia Georgescu, şeful Agenţiei Române pentru Integritate despre rezultatele sale în lupta anticorupţie. Ieri şeful ANI a fost luat în cătuşe, de procurorii DNA.

Publicitate

Jurnaliştii filmau un documentar despre progresele României în justiţie, care să fie difuzat în Bulgaria în preajma unei vizite pe care Georgescu urma să o facă la Sofia, pentru a-i împartăşi vicepremierului bulgar Meglena Kuneva din experienţa lui în lupta anticorupţie, scrie HotNews.

Reporterul Petar Nanev si cameramanul Dobromir Ivanov, de la televiziunea bulgareasca BTV, au batut 358 de kilometri, de la Sofia la Bucuresti, pentru a filma un documentar despre lupta anticoruptie din Romania.

El şi cameramanul său au poposit, luni, în redacţia HotNews, pentru a discuta mai întâi cu colegii lui români despre mişcările trupelor de mascati de la Bucuresti.

Miercurea aceasta, la ora 11.00, reporterul bulgar avea stabilit un interviu cu Horia Georgescu, presedintele ANI. Seful ANI le şi confirmase bulgarilor interviul, după cum a povestit Petar Nanev

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus