Skip to main content

Banciu - Turcescu, meciul contrelor. Turcescu: Cine te-a adus la B1?

 
Turcescu la B1
Turcescu la B1

Robert Turcescu i-a răspuns acid jurnalistului Radu Banciu după ce acesta l-ar fi întrebat ironic, în timpul emisiunii Lumea lui Banciu „Care este singura ţară din Asia prin care trece Ecuatorul?”. Turcescu a venit, la rândul său, cu două întrebări.

Publicitate

„Eu sint mai generos si iti adresez doua intrebari la care tu sigur stii raspunsurile, sint curios insa daca ai curajul sa le si faci publice”, a scris Turcescu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Cine ti-a taiat la jumatate salariul de 1500 de dolari pe care-l incasai la un moment dat la Sport Total FM, motiv pentru care ai ajuns, desigur, sa urasti persoana respectiva desi ti s-a explicat ca era prea mult pentru o statie radio care avea incasari reduse din publicitate?”, a fost prima întrebare a lui Turcescu.

Iar cea de-a doua: „Cine te-a adus la B1 TV in paralel cu Sport Total FM (incercind in felul asta sa-ti completeze gaura facuta in buget) in vremea in care Sorin Oancea cauta " un nebun ca Badea" pe care sa-l puna sa faca ceva pamflet de la 23.00?”

Turcescu, pe pagina de Facebook:

Inteleg ca Radu Banciu mi-a adresat o intrebare prin intermediul micului ecran. Ceva de genul "care este singura tara din Asia prin care trece Ecuatorul?".
Bai, Banciule, m-ai prins, nu stiu. Dar, uite, eu sint mai generos si iti adresez doua intrebari la care tu sigur stii raspunsurile, sint curios insa daca ai curajul sa le si faci publice:
1. Cine ti-a taiat la jumatate salariul de 1500 de dolari pe care-l incasai la un moment dat la Sport Total FM, motiv pentru care ai ajuns, desigur, sa urasti persoana respectiva desi ti s-a explicat ca era prea mult pentru o statie radio care avea incasari reduse din publicitate?
2. Cine te-a adus la B1 TV in paralel cu Sport Total FM (incercind in felul asta sa-ti completeze gaura facuta in buget) in vremea in care Sorin Oancea cauta " un nebun ca Badea" pe care sa-l puna sa faca ceva pamflet de la 23.00?
Uite, daca dai raspunsul corect, ajuti oamenii din tara asta sa inteleaga pe deplin sensul expresiei aleia cu "facerea de bine".
Ce zici, te bagi? Hai, fii viteaz!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tuciuriul Tuciuriul
    Roberte ai fost intr-un wekend la CNN si habar nu aveai unde esti ?! Lasa te rog exercitiile de deontologie, ca esti deja " descoperit " ! Apropos de U.M care te mai alimenteaza cu confidente pt. blogul tau, esti inca in " portie " ?
  • Robert Turcescu şi Radu Banciu, schimb acid de replici: „Cine te
    […] pe realizatorul B1 TV să „aibă curajul de a face publice răspunsurile“, mai scrie Paginademedia.ro. […]
  • Albert Albert
    cred ca sunt 2 tari din Asia pe Ecuator.

    Indonezia si Maldive

    la care s-o fi referit?
  • Adela33 Adela33
    putina publicitate nu strica , dar vreau contre deastea cu episoade pana dupa Paste sa va "ciocniti si ouale"
  • Livia Pila Livia Pila
    Cred ca pentru ca cei doi sa transeze definitiv diferendele dintre ei, nu arvfi deloc rau sa imparta pentru timp inelungat o rezerva la Spitalul Central.
  • Thor Thor
    Până și revista România Mare era mai credibilă decât ceea ce reprezintă Turcescu în ziua de azi. Apropo, Turcescule, ce mai e cu tranzacția Vodafone - RCS&RDS? Ca să amintesc doar de una dintre gherlele grosolane pe care le-ai dat în ultimul an, susținându-le cu tărie.

Trimite un comentariu

sus