Skip to main content

DERAPAJ. Cătălin Măruță, tăiat din "primele imagini cu Andra gravidă" pe un site al Intact

 

STÎNGA: Poza cu Măruță și Andra de pe contul de Facebook al artistei. DREAPTA: Poza de pe SpyNews, din care lipsește Măruță
STÂNGA: Poza cu Măruță și Andra de pe contul de Facebook al artistei. DREAPTA: Poza de pe SpyNews, din care lipsește Măruță - Colaj Paginademedia.ro

Publicitate

DERAPAJ. Cătălin Măruță s-a "evaporat" dintr-o fotografie în care apărea alături de Andra. Site-ul tabloid SpyNews, parte a grupului Intact, l-a scos pe prezentatorul de la Pro TV dintr-o poză, prelucrînd fotografia inițială.

"Sunt insarcinata din nou, in aproape cinci luni!", a scris Andra, pe contul de Facebook. În poza din postare, Andra apărea alături de soțul ei, Cătălin Măruță.

"Primele imagini cu burta de gravidă a Andrei", titrează site-ul tabloid SpyNews. Numai că din poză lipsește tatăl, locul lui fiind luat de o "ceață" rămasă în urma prelucrării foto. Editorii foto au scăpat însă o urmă de-a lui Măruță: cîteva degete, în spatele Andrei. Site-ul SpyNews este parte a grupului Intact.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • A zis profesionista. Iti amintesc ca Trustul Pro a fost fondat de un ROMAN, nu de americani. Ca l-a vandut Sirbu americanilor asta e alta treaba. Si daca tot iubesti atat de mult Pro si urasti Antena, macar zi asa, nu face tot felul de aberatii.

    Daca cei din Antena nu au sefi care sa vada ce fel de angajati au, e fix problema lor, Pro-ul a concediat doar pentru o greseala. Si eu mai cred ca daca ProTV ar zice ca, "cac*t-u" este bun de mancat, ai fii prima cu lingurita la poarta de la Trustul Pro
  • Nu este doar al Coreei de Nord in concern cu Rusia, ISI, Reptilieni si Anunnaki! Este un mijloc prin care extraterestii se unesc cu comunistii si rusii sa puna stapanire pe Romania!


    Acum, redevenind serios, parca acest blog era urmarit de cei profesionisti, nu oameni care au 12 ani si nu stiu nimic de profesionalism. Spynews a cenzurat imaginea pentru ca Maruta are contract de imagine cu ProTV si Antena 1 are o emisiune concurenta pe slotul orar al lui Maruta, de ce sa promoveze pe cineva de la Pro TV?

Trimite un comentariu