Skip to main content

Digi24 are de astăzi interpret în limbajul mimico gestual

 
digi24
digi24

Digi24 a introdus de astăzi de traducerea ştirilor în limbaj mimico gestual. Postul va avea astfel de transmisiuni în fiecare zi de luni până vineri, pe tronsonul 11.00 - 11.30.

Publicitate

Postul de ştiri al RCS&RDS a luat această măsură ca urmare a unui act normativ publicat anul trecut în Monitorul Oficial, care spune că televiziunile naţionale trebuie să interpreteze în limbajul mimicogestual şi prin titrare sincron cel puţin 30 de minute din programele de ştiri.

Şi posturile Prima TV şi Pro TV au introdus încă de anul trecut interpretarea în limbaj mimico gestual.

Pro TV a introdus limbajul mimico gestual la Ştirile Pro TV de la 13.00, difuzate de luni până vineri, şi în weekend, la ştirile dimineţii, de la ora 7.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mimi mimi
    probabil e o persoana data afara de acolo pe motiv de incompetenta si este frustrata. nu este stire despre televiuziunea asta sa nu comenteze ceva de rau. vai, mama ei/lui
  • iulia1 iulia1
    Ori esti te uiti doar la A3 ori esti postac comunist.
  • iulia1 iulia1
    Mariana, inteleg ca ori te uiti doar la A3 ori esti postac comunist.
  • geo geo
    Nimeni inseamna locul 12 in clasamentul celor citeva zeci de televiziuni măsurate la nivel national...asta in conditiile in care UPCul si Telekomul i-a introdus in grila la ”Si altii” ...iar unii cablisti nu au dorit sa ii preia, desi postul figureaza in lista ”Must carry”. Dacă nu ai temele făcute, dragă Mariana, te rog să nu mai postezi aiurea...poate ai treabă în bucătărie și te reținem.
  • mariana mariana
    Digi 24 pot sa puna si subtitrare in limba Maghiara, ca tot nu se uita nimeni la ei. La ce rating au, se vede de la o posta valoarea lor.
  • Florin Florin
    fiind un post de stiri, nu ar strica daca ar mai exista un astfel de program undeva la 17 - 18.
  • geo geo
    În sfîrșit. Cam tîrziu, totuși. Le-au luat-o alții înainte.
    Însă pe ramura de canale de știri sunt primii...și singurii full HD...deocamdată.

Trimite un comentariu

sus