Skip to main content

Mihai Morar va face interviu cu Robbie Williams

 
Copyright Mihai Stetcu_Antena 1__Mihai Morar
Copyright Mihai Stetcu_Antena 1__Mihai Morar

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1__Mihai Morar
Mihai Morar - Copyright Mihai Stetcu_Antena 1

Publicitate

Realizatorul Mihai Morar va sta de vorbă cu Robbie Williams. Artistul va susţine pe 17 iulie un concert la Bucureşti. Matinalul de la Radio ZU si prezentatorul emisiunii “Rai da’ buni” (Antena Stars) va zbura în acest weekend la Paris, unde va sta de vorbă cu Robbie Williams.

Antena 1 îşi invită telespectatorii să-i adreseze întrebări artistului prin intermediul Facebook sau Twitter folosind hastag-ul #askrobbie.

Mihai Morar: „Am aşteptat 20 de ani întâlnirea asta. E unul din acele momente magice când pasiunea se întâlneşte cu meseria, visele copilăriei se întâlnesc cu realitatea crudă a maturităţii. E ca şi cum posterele din camera mea de adolescent ar începe să vorbească. Sunt mândru că, în numele Antenei 1 şi Radio Zu, îi pot lua primul interviu pentru România celui mai mare entertainer de pe Pământ."

Interviul acordat de Robbie Williams va fi difuzat de Observatorul Antenei 1, Antena Stars şi va fi disponibil şi pe Antena Play.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • om de radio poate dar de ...televiziune hai ca m-ai facut sa rad .
  • […] mult, să-mi văd de treabă. Am bifat totul, dar la ce mi-a folosit? Mihai Morar este trimis să-i ia interviu lui Robbie Williams. Deci ţara asta are ocazia să-i ia interviu unui artist extrem de cunoscut şi noi îl trimitem […]
  • Imi apreciez mult pe Morar ca om de televiziune si radio si cred ca e persoana potrivita pentru un asemenea interviu. Si de-abia astept concertul lui Robbie :)

Trimite un comentariu

sus