Skip to main content

Naţional 24 Plus şi-a schimbat grila de programe. Reprezentanta postului: "Mai multe ştiri şi filme"

 
national 24 Plus, modificare grila
national 24 Plus, modificare grila

national 24 Plus, modificare grilaTeleviziunea Naţional 24 Plus a primit votul Consiliului Naţional al Audiovizulului pentru a-şi modifica grila de programe.

Publicitate

Nicoleta Popa, reprezentanta postului Naţional 24 Plus, a declarat că această solicitare vine în contextul dorinţei de a difuza mai multe ştiri şi filme.

Televiziunea a făcut această solicitare la doi ani de la ultima modificare de structură de programe, din 2013.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat modificarea structurii de programe, în unanimitate.

La şedinţa CNA de astăzi au participat, din partea CNA: Florin Gabrea, Valentin Jucan, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Esanu Maria Esanu Maria
    Chiar sunt persoane care se uita la National 24 plus!!!!!chiar mă intreb de ce au intrerupt Dragoste si ură ?filmele indiene prezintă altă cultură și religii...chiar mă relaxeaza după o zi de muncă și doresc să l vizionez până la sfârșit!!!!
  • Codrin Codrin
    Ar trebui să închidă postul , oricum au doar seriale indiene , multă publicitate , mult teleshoping și multe preluări de la Național TV. Singurul lucru ce îl au frumos este muzica care este difuzată 1 oră pe zi în timpul săptămînii și 45 de minute în weekend. Ar trebui să revină la denumirea din 2010 N24 Plus cu producții românești.
  • Cristi Cristi
    N24 a murit, în mod oficial, în vara anului 2009, atunci când a tras o ultimă gură de aer înainte de a face POC! Ceea ce încă apare pe TV acum e o cârpeală de 2 lei, reluări de acum 12 ani + alte chinezării. Probabil singurul angajat rămas pe-acolo e picatul la BAC Victoraş care dă play la înregistrări din arhivă.
  • jon jon
    Ca sa dea filme romanesti ar trebui sa plateasca ceva. Dar filmele indiene si coreene sunt la kg. Singura emisiune adevarata de la N24 era aia a lu' duru braia, da' nu se uita nimeni la ea. :D
  • Iulian Iulian
    Si cand se va inchide televiziunea? Cine naiba se uita la ei? Au macar 100 de persoane?
  • Florin Florin
    Nu prea stiu ce grila a avut pana acum, dar din cate am mai vazut, reluari de la National, cel putin in prime time difuzeaza un serial care dincolo e mult mai inainte.
  • iulia1 iulia1
    Mai bine ar deveni un canal destinat filmelor romanesti, pieselor de teatru etc. Asa cum era odata in plan un canal numit "Film TV". National 24 de acum e un rebut.

Trimite un comentariu

sus