Skip to main content

PE SCURT. Robert Turcescu, din nou la B1 TV, dar ca invitat la emisiunea X-Press

 
Turcescu la B1
Turcescu la B1

Robert Turcescu revine la B1 TV, dar ca invitat la emisiunea X-Press, realizată de jurnalistul Sabin Orcan. Emisiunea va fi difuzată sâmbătă, de la ora 20.00.

Publicitate

Aceasta este prima apariţie a lui Turcescu la B1 TV, după ce în septembrie anul trecut a afirmat pe post că ar fi fost ofiţer acoperit, la emisiunea Sorinei Matei (detalii, AICI).

La momentul respectiv, reprezentanţii B1 TV au declarat că „au luat cunoştinţă, odată cu telespectatorii”, de mărturisirea lui Robert Turcescu privind activitatea sa ca ofiţer sub acoperire. „Dacă informaţiile prezentate se confirmă, Robert Turcescu se află în situaţia de a nu fi respectat prevederile Codului deontologic al jurnaliştilor, postură care este inacceptabilă din punctul nostru de vedere”, au mai spus aceştia, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ita Ita
    Bai, ești un postac de partid. Si prost!
  • Mm Mm
    Realitatea?Ma voi sunteti normali?Asta pe langa stirea cu securistul Turcescu,voi laudati Realitatea unde bagau bani la plasa Udrea si Van Ghelie ?Aia sunt jurnalisti?Disperatul ala chel de la Cluj si nevasta lui Valcov plus "nimeni in drum" care isi spune anal ist geopolitic?
  • Mego Mego
    De acord cu Steven,Digi 24 este Numarul 1. si uneori Realitatea,restul sunt Laturi.
  • Votantul Votantul
    Linge unde a scuipat ?
  • steven steven
    In afara de digi24 si uneori Realitatea,celelalte nu prea sunt televiziuni de stiri.
  • Adi Adi
    Deci acum este acceptabil pentru B1! Ca invitat nu trebuie respectat codul deontologic. Am inteles. Ce nu vor sa priceapa unii este ca sunt prea multe 6!! televiziuni de stiri in tara asta !

Trimite un comentariu

sus