Skip to main content

Prezentatoarea Aura Poterașu pleacă de la postul public și din presă. A fost martor într-un dosar de proxenetism

 
Prezentatoarea Aura Poterașu pleacă de la postul public și din presă. A fost martor într-un dosar de proxenetism
aura porterasu

Aura Poterașu, prezentatoarea matinalului de la TVR, a decis să părăsească postul public și să iasă din presă. Potrivit unui anunț postat de jurnalistă pe pagina de Facebook, aceasta a fost ultima zi la cârma matinalului TVR. „Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieșirea mea din TVR și din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnaliști care, rând pe rând, s-au retras – din această instituție sau din altele”, a scris ea în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Ea nu a detaliat motivele plecării, însă recent numele jurnalistei a apărut într-un dosar de proxenetism, în care aceasta a dat declarații în calitate de martor.

Publicitate

Din informatiile Paginademedia.ro, matinalul TVR va continua cu un singur prezentator, Radu Tudor, cel cu care Poterșsu apărea pe post până acum.

Ce a scris Aura Poterașu pe Facebook:

„Dragi prieteni, dimineața de mâine (joi) e ultima în care ne vedem la știri! Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieșirea mea din TVR și din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnaliști care, rând pe rând, s-au retras – din această instituție sau din altele. Cei cu care am reușit să mai povestesc în ultima perioadă știu că îmi doresc de mai mult timp un drum pe cont propriu. Îmi doresc competiție, mize și să risc! Vreau să mă bucur de energia și tinerețea mea, să învăț lucruri noi! Și să mă bucur în continuare de oameni (mereu alții, mereu altfel). Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles ce și cât îmi poate capul și m-ați ajutat să-mi canalizez util energia, în proiecte frumoase. Plictisitorilor și autosuficienților care doar mi-au mâncat ficații, nu le mulțumesc!

Sunt fericită și optimistă! „Te duci la mai bine?”, m-ați întrebat mulți. Mă duc acolo unde simt că trebuie să fiu acum. Și ăsta este singurul lucru care contează. Doamnelor și domnilor, la revedere.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • rautacioase sunteti fetelor. ce aveti cu saraca fata. auzi tu betoane, masaj, peturi, pr. ea nu pleaca de rusine ca a facut prostii sau ca l-a turnat pe proxenet la judecatorie, ea pleaca sa riste, sa traiasca. cum sa stea cu prabusitii astia din tevereu, cat sa-i mai suporte! bine ca ne-a zis acum ce parere are, dupa ce pleaca. pana acum era lapte si miere saracuta.
  • I-a oferit Negoita un loc la betoane in sector, ca are mult de turnat si din cand in cand un post de maturator in parcuri, ca da bine la imagine.
  • Mai bine se apuca de strans peturi pe Ialomita tot pe cont propriu. Sa vezi competitie acolo si risc garantat. Cat despre miza, e mare, e bataie pe peturi in zilele noastre.
  • Vai, ce pierdere ptr TVR.
    Era deja o ”vedetă” plictisită de ”autosuficienți”.
    Pe bune, se uita cineva la știrile matinale ale TVR...cred că dacă bagă mira, scot o audiență mai bună.
  • Mai multe persoane din TVR ar trebui sa o urmeze. Incepind cu Stelian Tanase, Adrian Bucur, Razvan Butaru, Cristian Zgabercea, continuind cu Razvan Bucuroiu, Dorin Gherghescu, Gabriela Iliescu Avram, Cristina Soare, Ramona Avramescu si amantul, Alina Stancu,
  • Daaa...trecutul se răzbună, din păcate...și Tonciu și Cruduța și Trașcă și toate celelalte tot ”martore” au fost, nu-i așa...

Trimite un comentariu