Skip to main content

Prima TV vrea să cumpere Toate pânzele sus de la TVR

 

Postul Prima TV este interesat de cunoscuta producţie Toate pânzele sus, care a fost realizată în ani 70 de TVR.

Publicitate

Comitetul director al TVR a discutat deja intenția televiziunii deţinute de Cristi Burci legată de serialul difuzat de postul public de nenumărate ori în ultimii ani.

Potrivit hotărârii Comitetului director de acum două zile, „se aprobă începerea negocierilor în vederea stabilirii condiţiilor tehnice şi financiare pentru încheierea unui contract între SRTv şi PRIMA TV, având ca obiect achiziţionarea serialului „Toate pânzele sus" de către postul privat”.

Toate pînzele sus este un serial produs de TVR între 1976 - 1978, o adaptare cinematografică după romanul cu același nume, al scriitorului Radu Tudoran. Producția are 12 episoade și are în distribuție actori precum Ion Besoiu (Anton Lupan), Ilarion Ciobanu (Gherasim), Sebastian Papaiani (Ieremia) și Jean Constantin (Ismail).

https://youtu.be/BCnI9xZeDBA

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Serialul a fost difuzat recent de tvr2 -toamna lui 2014. Si nu reluat pt prima oara in ultimii ani . Mai mult tvr ul a avut un documentar cu niste pasionati de calatorii care au refacut traseul Sperantei .
  • Chiar ar fi interesant sa fie redifuzat acest serial.
    Nu imi dau seama de ce TVRul nu a facut-o pina acum, pentru ca ar fi scos audienta buna.
    Asta ptr ca, in ultimii 20 si ceva de ani, au fost difuzate, la alte televiziuni, doar cele 3 parti ale filmului care cuprinde parti din acest serial.
    Prima ar face o afacere buna...si sa cumpere drepturile de difuzare ar fi ceva.

Trimite un comentariu