Skip to main content

Problemele penale ale unor foşti angajaţi ai Studiourilor Media Pro, în raportul financiar al CME: „Am putea fi amendaţi”

 
studiourile mediapro_foto Adevarul
studiourile mediapro_foto Adevarul

studiourile mediapro_foto AdevarulRaportul financiar al Central European Media Enterprises, compania-mamă a operaţiunilor Pro TV din România, nu a ocolit problemele de ordin penal cu care se confruntă actuali şi foşti angajaţi ai Studiourilor MediaPro şi ai Media Pro Entertainment, suspectaţi de evaziune fiscală. „Anumite companii din portofoliul nostru fac obiectul unor controale din partea autorităţilor fiscale din România”, se menţionează în raport.

Publicitate

Raportul americanilor ia în calcul posibilele efecte ale controalelor fiscale şi ale anchetelor care implică firme din portofoliul CME, a se vedea cazul MediaPro - Buftea. Raportul menţionează clar că există riscul unor sancţiuni din partea autorităţilor chiar dacă în prezent firmele nu au fost puse sub urmărire penală (în prezent se află în rest preventiv mai mulţi angajaţi din conducerea MediaPro).

„Deşi nici Studiourile MediaPro şi nici MediaPro Entertainment nu sunt subiectul investigaţiilor şi nici nu au fost formulate acuzaţii,  autorităţile din România ar putea să ia măsuri faţă de Studiourile MediaPro şi nici MediaPro Entertainment. Aceste acţiuni ar putea include sancţiuni penale sau civile, penalităţi, prejudicii, blocarea unor conturi, suspendarea temporară a activităţii sau alte acţiuni.”, se arată în raportul CME.

În raport, acţionarii Pro TV îşi arată îngrijorarea că anchetele autorităţilor sau simplul fapt de a colabora cu acestea ar putea distrage managementul de la activităţile obişnuite, ceea ce ar afecta buna desfăşurare a business-ului din România.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    de cand a plecat Adi Sarbu de la ProTV, se duce de rapa ProTV-ul. oricum ProTV a fost mai bine cand se difuza Filme cu Schwarzengger, Stallone, Seagal, Van Damme, Willis, Weaver, si alti Actori de actiune faimosi. dar chiar si daca ProTV este in cadere, ProTV tot va avea in continuare Audienta mai mare decat Felix 1.

Trimite un comentariu

sus