Skip to main content

Procurori: O parte din mita primita de Vanghelie ar fi ajuns sub forma de contracte de publicitate. 2 milioane la OTV si 200.000 de euro la B1 TV

 
MARIAN VANGHELIE - PARCHETUL GENERAL
MARIAN VANGHELIE - PARCHETUL GENERAL

MARIAN VANGHELIE - PARCHETUL GENERALO parte a "comisionului" primit de Marian Vanghelie de la omul de afaceri Dumitru Marin, in contul acordarii unor contracte din bani publici, a reprezentat-o plata unor contracte de publicitate in favoarea a doua televiziuni, OTV si B1 TV, potrivit referatului prin care DNA solicita judecatorilor arestarea preventiva a primarului sectorului 5, relateaza Agerpres, citat de HotNews.

Publicitate

'Un alt mod de plata al 'comisionului' de catre suspectul Dumitru Marin l-a constituit incheierea si plata unor contracte de publicitate in favoarea unor televiziuni indicate de catre inculpatul Vanghelie Marian-Daniel. Astfel, in anul 2009, la solicitarea inculpatului Vanghelie Marian-Daniel, societatile controlate de catre Dumitru Marin au incheiat contracte de publicitate in valoare de aproximativ 2.000.000 de euro in favoarea societatii Ocram Televiziune SRL (operatorul postului de televiziune OTV), controlata de Diaconescu Dan, persoana apropiata inculpatului Vanghelie Marian-Daniel (aceste contracte nu au fost executate de catre aceasta din urma societate comerciala, fiind in schimb platite de cele dintai)', se arata in referat.

'De asemenea, la solicitarea inculpatului Vanghelie Marian-Daniel, Premier Palace SRL a incheiat contracte de publicitate in valoare de aproximativ 200.000 de euro in favoarea societatii B1 TV Channel SRL (operatorul postului de televiziune B1 TV)', se mai spune in documentul procurorilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus