Skip to main content

RCS a renunțat la licența Digi FM Sibiu

 
RCS a renunțat la licența Digi FM Sibiu
radio

radioCompania RCS&RDS a informat CNA cu privire la renunțarea la licența Digi FM din Sibiu, pe care a câștigat-o în urmă cu doi ani.

Publicitate

RCS a decis să renunțe la licența de la Sibiu întrucât are deja acoperire pe această zonă prin rețele radio pe care le-a preluat recent, Pro FM și InfoPro.

În urmă cu două săptămâni, Cosmin Prelipceanu, redactorul-șef al Digi24, le-a spus membrilor CNA că urmează să renunțe la licența Digi din Sibiu, întrucât se dubla cu licențele Pro FM și InfoPro.

RCS&RDS a mai câștigat în urma concursului de acum doi ani licențe radio la Reșița și Sighișoara tot pentru Digi FM. Prelipceanu le-a spus membrilor CNA că RCS va solicita ca instituția să aprobe ca licenţa de la Reşiţa să fie trecută în reţeaua Pro FM, iar licenţa de la Sighişoara să fie inclusă în noua reţea Digi FM.

Reamintim că în luna decembrie RCS a bătut palma cu Central European Media Enterprises pentru preluarea celor două rețele naționale de radio Pro FM și Info Pro, dar și posturile Dance FM și Pro Clasic. Preluarea a fost aprobată și de CNA în urmă cu două săptămâni, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. Atunci, Cosmin Prelipceanu , redactor-șef al Digi24, a anunțat că Pro FM va rămâne neschimbat, iar InfoPro va fi transformat în Digi FM, un post de radio informativ. Schimbarea s-ar produce peste aproximativ trei luni, au mai spus atunci reprezentanții postului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu