Skip to main content

Reţeta „turcească”. Euforia va lansa din aprilie serialul Legea Pământului

 
serial
serial

Euforia TV va difuza din 6 aprilie un nou serial. Legea Pământului, producţie turcească, va fi din 6 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 20.00.

Publicitate

Din distributia serialului fac parte nume precum Serhan Yavas, İpek Karapınar, Meltem Miraloğlu, Emel Göksu, Erkam Aydar, Erkan Bektaş.

Povestea serialului pleaca de la conflictul dintre familiile Bozbey si Pehlivan, care locuiesc de zeci de ani in regiunea incarcata de istorie, Mardin, si a caror interese duc la mari tensiuni intre personaje, pe fundalul carora se dezvolta o poveste de iubire cu totul neasteptata.

Actorul principal al serialului, Serhan Yavas este deja cunoscut publicului din Romania prin productiile „Promisiunea” si “Inima nu cunoaste reguli”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ce problema ai tu cu seriale turcesti?Discriminezi sau mi se pare mie? Sa-si asume un proiect de lege dar de fapt toti sunteti lesinati dupa serialele turcesti.
  • Euforia Tv a mai difuzat seriale turcesti de pe Antena 1 (Anotimpul lalelor si Canan,destin furat)daca nu ma insel.
  • Proasta ora au mai ales. Ii bat astia de la Kanal D, de nu se vad...
  • Ma gandeam ca Pro-ul muta emisiunea lui Maruta in functie de ora difuzarii telenovelei de pe Euforia, dar observ ca sunt ore total diferite.
  • serialul e grozav!!! mult mai alert , decat sila.....(care baaaate pasul pe loc ) nu stiu,merita vazut !
  • in Macedonia s-a dat lege prin care s-a limitat difuzarea serialelor turcesti. cine si-ar asuma in Romania un astfel de proiect de lege? :))
  • Nu stiu daca serialele turcesti vor ”merge” la canalele celor de la Intact.
    Ori vor ridica acest canal a carui audiente sunt depasite de canalele de desene animate.
  • stirea zilei este ca La Maruta se muta de saptamana viitoare la 16. In legatura cu stirea, sunt curios daca reuseste sa urce audienta statiei.

Trimite un comentariu

sus