Skip to main content

SpotON. Ewan McGregor anunță pe românește că ING se transformă în NN. Banca Transilvania, din nou cu Zânul, iar Bergenbier tot cu prietenii, dar din viitor.

 

ewan mcgregor

Publicitate

Actorul Ewan McGregor vorbește românește în cel mai recent spot ce anunță rebrandingul companiei de pensii ING, în NN. Banca Transilvania readuce în vizor pe cel mai vechi personaj de reclame, Zânul, iar Bergenbier a inventat mașina timpului.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva dintre spoturile acestei săptămâni. Rubrica SpotON este realizată cu sprijinul companiei de monitorizare mediaTRUST.

După Marcel Iureș este rândul actorului Ewan McGregor să anunțe rebrandingul ING în NN. Și nu oricum, ci pe jumătate în limba română. După ce în prima parte a spotului actorul ne anunță că ING devine NN, McGregor ne explică și pe românește. „Sau cum spuneți voi în română, ING Asigurări și Pensii devine NN”, spune el într-o română stricată.

Banca Transilvania readuce în atenție unul dintre cele mai emblematice personaje din publicitate, Zânul, într-un spot care îi vizează pe cei care au IMM-uri. „Întreprinzători mici și mijlocii, credeți că sunteți prea mici și mijloci pentru a vă vedea printre turnurile din sticlă și atâtea megaproiecte care umplu știrile. Poate. Dar poate unii văd măreția în altceva. Văd mai degrabă osteneala și mâinile muncite. Văd cum mișcați lucrurile în fiecare zi de-acolo, de jos, din sala motoarelor”, spune noua campanie Banca Transilvania.

Bergenbier are o campanie nouă pe TV, în care un Bărbat este vizitat de varianta lui din viitor, de peste 18 ani. Noua campanie rămâne la ideea de prietenie promovată timp de mai mulți ani („Prietenii știu de ce”) și vine cu mesajul „Trăiește-ți prietenia. Îți vei mulțumi mai târziu”

Spoturile obținute cu susținerea mediaTRUST, în continuare: 

Ewan McGregor - ING devine NN

Banca Transilvania:

Bergenbier

Danone Activia

Farmaciile Dona

POSDRU - TBC

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu