Skip to main content

VIDEO. Pavel Bartoş, Românii au talent: “mă impresionează concurenţii care îşi depăşesc condiţia”. Anul acesta avem mai puţin “cântăcioşi”. În viaţa vieţilor mele nu o să fiu jurat

 
Fullscreen capture 3122015 122029 PM.bmp
Fullscreen capture 3122015 122029 PM.bmp

Fullscreen capture 3122015 122029 PM.bmp

Publicitate

VIDEO. “Mă impresionează concurenţii care îşi depăşesc condiţia. Mă mai impresionează cei în vârstă”, a spus Pavel Bartoş, coprezentatorul emisiunii Românii au talent, la interviurile PaginademediaTV.

În ziua startului sezonului cu numărul cinci Românii au talent, Paginademedia.ro publică un interviu video cu Pavel Bartoş, un dialog despre culisele emisiunii, despre cuplul Bartoş - Smiley, despre teatru şi televiziune.

“În viaţa vieţilor mele nu o să-mi aleg şi am refuzat să fiu jurat. Nu cred că am abilitatea să spun “tu eşti bun, tu nu eşti bun”, a mărturisit Pavel Bartoş.

Spre deosebire de primele sezoane, cand participanţii se concentrau pe talente artistice, diversitatea este mai mare anul acesta:

“Cumva, acum s-a reglat lumea asta a talentelor. Ştiu că, dacă sunt un cântăreţ foarte bun, mă duc la Vocea României. Şi atunci avem mai puţini “cântăcioşi”, concurenţi care cântă, dar avem diversitate. În primi ani, lumea asocial talentul cu dansatul sau cântatul. Nu. Acum este foarte diversă. Mă surprinde. Îţi vine campionul mondial de dat la toporişcă, îţi vine cine ştie cine. Nu m-aş fi gândit că există atâtea lucruri, că poţi face un spectacol din ele.”

Ce îl impresionează?

“Pe mine mă impresionează concurenţii care îşi depăşesc condiţia. Îi încurajez extrem de tare.”

Mă mai impresionează cei în vârstă. Am avut oameni de 80 de ani care au arătat că nu renunţă la visul lor nici la vârsta aia. Sunt lecţii de viaţă. Oameni care din anumite motive abia acum cred că este momentul lor de a se manifesta. Tipul acesta de talente mă impresionează”, a spus Bartoş la Interviurile PaginademediaTV.

Munca la show?

“Până la ce se vede la TV e o muncă titanică. Noi, prezentatorii, juriul suntem doar o părticică. Dar în spate se munceşte enorm. În fiecare oraş vin 500-600 de oameni. Din ei rămân 50-60 care vin pe scenă, dar nu înseamnă că toţi sunt daţi la televizor.

La preselecţii vin 500 de oameni, dar pe televizor vedem 150. E o muncă titanică să îi alegi. Eu îi admir pe cei de la montaj. Văd tone de materiale. Stau cu regizorul, cu editorul, aleg. E o muncă extraordinară.”

Cum a ajuns la show?

Jucam în seriale. Am prezentat şi două revelioane. Probabil atunci m-au “încercat” şi am putut dovedi. O mare schimbare în ale televiziunii, şi probabil acolo m-a cunoscut mai bine producătorul Mona Segall, a fost Dansez pentru tine. Am participat la Dansez pentru tine unde, Doamne, cât de greu a fost! Nu am crezut că poate fi atât de greu.
Eu sunt un om care atunci când se implică, se implică! Am slăbit atunci vreo 11 kilograme, dar muncind: aveam şi teatru, filmam şi seriale, nu ştiu cum am rezistat. Acolo m-a cunoscut lumea altfel. Pentru mine, în relaţia cu televiziunea şi cu producătorul, a fost hotărâtor. Apoi a urmat Românii au talent.

Interviul a fost filmat în studioul Mindopoly

VIDEO. Ce îl impresionează pe Pavel Bartoş la Românii au talent:

VIDEO. Românii mai au rezerve de talent

VIDEO. Productia show-ului: Vin 500 de oameni, dar pe TV se văd 150

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus