Skip to main content

Antena 3, imagini cu Adrian Sârbu pe stradă, fără catuşe. Poliţia: A fost la dentist pe 4 aprilie şi pe 18, de ziua lui

 
adrian sarbu 2
adrian sarbu 2

Antena 3 a difuzat marţi seara, la Sinteza zilei, imagini în care Adrian Sârbu, patronul Mediafax, aflat în arest preventiv, intra într-o casă din cartierul Primăverii, însoţit de un poliţist, dar fără cătuşe la mâini. Alte imagini îl prezintă pe Sârbu coborând dintr-o dubă a poliţiei tot fără cătuşe. Potrivit reprezentanţilor postului, Sârbu ar fi fost scos din arestul preventiv la data de 4 aprilie şi pe 18 aprilie (chiar de ziua lui de naştere), pentru tratament stomatologic.

Publicitate

Pe de altă parte, Antena 3 a anunţat astăzi că Poliţia a „dispus cercetarea disciplinară a mai multor cadre care se ocupă de transportarea persoanelor private de libertate în urma arestului preventiv şi s-a ajuns la concluzia că s-ar fi încălcat dispoziţiile IGPR, mai exact, modalitatea prin care o persoană este transportată. Am aflat motivul pentru care acesta a fost transportat şi scos din arestul preventiv: se pare că acest lucru s-a întâmplat pe 04.04 şi 18.04, pentru tratament stomatologic. Adrian Sârbu a fost transportat, aşadar, de două ori, la respectiva clinică. Se pare că legea a fost respectată, dar a fost încălcată procedura de transport a lui Adrian Sârbu", a explicat reporterul Antenei 3.

Adrian Sârbu este în arest preventiv din data de 4 februarie, fiind pus sub acuzare pentru instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tam Tam Tam Tam
    Ce mizerii astia de la Antena 3! Ar trebui sanctionat nu politistul care a lasat un om fara catuse, un om care NU a omorat/violat pe nimeni, in drum spre medicul stomatolog, ci politistul turnator care a stiut unde si ce face detinutul si s-a gandit sa le comunice "jurnalistilor" Antenei. Presa nu gluma.
  • tam tam
    In cazurile de frauda, prioritatea satului ar trebui sa fie recuperarea banilor, nu inchisoarea. Iar in cazul asta se vede clar ca nu este asa pentru ca nu s-au facut controale si la Pro TV (pentru ca acolo este proprietate americana si nu trebuie deranjate afacerile americanilor), doar la Mediafax si la Buftea cu scopul clar de a il inhata pe Sarbu. Dca se urmarea recuperarea banilor atunci cercetarile s-ar fi extins si asupra Pro TV.
    Nu inteleg cum putem sa acceptam arestul preventiv cu lunile de zile pentru persoane care nu au comis fapte cu violenta, nu au dat in cap, nu au violat, nu au ucis. Daca mai apoi judecatorul decide ca este nevinovat, cum se considera aceste luni de privare de libertate care in mod sigur lasa urme adanci in psihicul si in sufletul celor inchisi?

Trimite un comentariu

sus