Skip to main content

Concurenţi noi. Gina Pistol, din Africa la Ferma Vedetelor. Echipei s-au mai alăturat George Vintilă şi Roxana Ionescu

 
Gina Pistol
Gina Pistol

Gina PistolNu a trecut mult timp de când a plecat din Africa de Sud de la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!Gina Pistol a şi intrat în Ferma Vedetelor. În reality show-ul de la Pro TV au mai intrat George Vintilă şi Roxana Ionescu.

Publicitate

Alături de noii veniţi, în fermă se mai află Augustin Viziru, Ionuţ Iftimoaie, Vica Blochina, Doiniţa Oancea, Dima Trofim, Dan Helciuc şi Cristina Cioran.

Reality show-ul este difuzat de Pro TV în fiecare zi a săptămânii, mai puţin vinerea şi duminica.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Eu prefer sa vad audientele, decat niste audiente cu asa zise "vedete", ca de, si Maruta a zis ieri, 23.04.2015 "Ferma Animalelor", deci.. As prefera sa vad cum se descurca televiziunile la orele zilei, gen: Dimineata (06-12), amiaza(12-16), dupa-masa(16-19), prime-time (19-20/20-22/22-00)
  • Florin Florin
    mai exista si fluctuatii de audienta. ele sunt in principiu influentate de diferenta dintre Acces direct si La Maruta. in prime time, diferenta din ultimile zile a aparut mai ales pentru ca a inceput un nou serial pe Kanal D, care momentan are audiente mai slabe.
  • geo geo
    In ultimele zile s-au petrecut lucruri interesante, in audiente...Puterea destinului de pe Acasa a fost depasita de Observatorul Antenei 1...iar posturile Intact sunt pe creștere după ce i-au promis Oana marea cu sarea...
  • Florin Florin
    ce au asa special audientele de ieri? Antena a urcat putin datorita exclusivitatii Oana Zavoranu. Nu e prima data cand Acces direct urca audienta statiei.
  • Iulian Iulian
    Credeam ca scrieti si voi o stire despre audientele de ieri, dar na, vad ca va sunteti ocupati de stiri cu 7arfe :v

Trimite un comentariu

sus