Skip to main content

După contestație, Claudiu Lucaci a obținut punctaj sub cel necesar pentru a rămâne șeful știrilor

 
După contestație, Claudiu Lucaci a obținut punctaj sub cel necesar pentru a rămâne șeful știrilor
tvr

Cluadiu Lucaci, cel care conduce știrile TVR din poziția de Coordonator cu atribuții de director de știri, a primit un punctaj mai mic de 75 de puncte după ce contestase rezultatul pe care îl primise pe 25 aprilie în urma unei evaluări interne a managerilor TVR. Mai exact, acesta a fost notat cu 73,83 de puncte după prezentarea proiectului. Pe de altă parte, adjuncta sa, Oana Popescu, coordonator cu atribuții de producător executiv știri, care a fost de asemenea reevaluată recent a primit 76,83 de puncte, ea păstrându-și funcția.

Lucaci a fost reevaluat, deşi a obţinut inițial un punctaj care îi permitea să îşi menţină actuala funcţie la prima evaluare a activităţii sale. Însă o comisie condusă de Stelian Tănase, șeful TVR, a decis că procesul de evaluare în cazul său „a fost viciat”. Mai exact, acesta a prezentat același proiect de activitate cu cel al adjunctei sale, Oana Popescu. Mai mult, la evaluarea inițială, cu același proiect, Lucaci primise peste 75 de puncte, în timp ce adjuncta sa primise o notă mai mică, ceea ce ar fi dus la pierderea funcției de conducere.

Publicitate

„A fost un singur raport de activitate comun cu adjunctul meu, în echipă, însemnând că dacă nu ne-am fi îndeplinit obiectivele, am fi plecat amândoi.”, a explicat Claudiu Lucaci, pentru paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu