Skip to main content

HBO GO, disponibil de mâine pentru abonații Digi TV și Digi Net. RCS îl oferă drept compensație, pentru că va mări tarifele pentru extraopțiunile HBO. Noile prețuri

 
HBO GO, disponibil de mâine pentru abonații Digi TV și Digi Net. RCS îl oferă drept compensație, pentru că va mări tarifele pentru extraopțiunile HBO. Noile prețuri
HBO Go 2

UPDATE. Accesul nelimitat la conținutul HBO GO acordat abonaților RCS care au una din extraopțiunile HBO vine ca o compensație, observă HotNews. De ce? RCS va crește de la 1 mai tarifele pentru abonamentele Digi TV care conțin extraopțiunile HBO (adică pachetele HBO + HBO HD sau HBO plus HBO HD, HBO Comedy, Cinemax).

Publicitate

Astfel, extraopțiunea HBO crește de la 8 la 13 lei, iar pachetul HBO Max Pack va costa la Digi 14 lei, în loc de 10 lei.

Home Box Office Europe a semnat un parteneriat cu grupul RCS&RDS pentru serviciul HBO GO. Astfel, începând de mâine, serviciul de video-on-demand HBO GO va fi disponibil tuturor abonaților Digi Net și Digi TV care au optat pentru una dintre extraopțiunile HBO sau HBO Maxpak.

"Serviciul video online lansat de HBO oferă acces nelimitat la peste 2000 de ore de conținut: seriale, inclusiv producții originale HBO, filme de top, documentare și programe speciale", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Producțiile originale HBO și blockbuster-ele momentului pot fi urmărite de pe orice dispozitiv conectat la internet de către abonații Digi Net și Digi TV (din rețeaua RCS&RDS - n.r.) care au optat pentru una dintre extraopțiunile HBO sau HBO Maxpak.

HotNews: Este o compensație, pentru că RCS crește prețul la abonamentele cu extraopțiuni HBO

Accesul nelimitat la platforma HBO GO este de fapt o compensație acordată abonaților Digi TV care au o extraopțiune HBO, observă Hotnews.

RCS va creste din 1 mai 2015 tarifele extraoptiunilor HBO si HBO MaxPack, canale TV care apartin retelei americane de televiziune Home Box Office, ca urmare a aprecierii dolarului american in fata monedei nationale. Astfel, abonamentele Digi TV prin satelit care includ extraoptiunea HBO, se vor majora cu 2 lei/luna (TVA inclusa), iar cele prin cablu digital vor creste cu 5 lei/luna (TVA inclusa). De asemenea, abonamentele prin cablu digital care includ extraoptiunea HBO MaxPack vor creste cu 4 lei/luna, scrie HotNews.

Drept compensatie, RCS&RDS anunta ca abonatii la Digi Net si Digi TV care au una din extraoptiunile HBO vor primi ca beneficiu la pachetul existent, acces nelimitat la continutul video disponibil pe platforma online HBO GO.

Tarifele:

In prezent, abonamentul lunar la Digi TV pe cablu digital costa 29 lei (cu TVA inclusa). Pretul unui abonament lunar Digi TV prin satelit este de 24 de lei (pachetul de baza).

Preturile acestor abonamente nu se schimba, dar RCS&RDS va creste tarifele la cele doua extraoptiuni HBO: extraoptiunea HBO (HBO si HBO HD) si extraoptiunea HBO MaxPak (HBO, HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax).

Tarifele valabile de la 1 mai, via HotNews:

In cazul Digi TV pe cablu digital:

  • tariful extraoptiunii HBO creste de la 8 lei la 13 lei
  • tariful extraoptiunii HBO MaxPack creste de la 10 lei la 14 lei

In cazul Digi TV prin satelit:

  • tariful extraoptiunii HBO creste de la 11 lei la 13 lei
  • tariful extraoptiunii HBO MaxPack ramane neschimbat - la 14 lei
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu