Skip to main content

James May refuză să fie gazda unui show Top Gear "ciudat", alături de un Jeremy Clarkson "surogat"

 
Top Gear
Top Gear

Foto: The Independent
Foto: The Independent

Publicitate

Coprezentatorul show-ului BBC Top Gear James May a exclus ideea de a reveni la cârma emisiunii de divertisment din domeniul automobilelor fără Jeremy Clarkson, catalogând ideea ca fiind "ciudată", scrie Mediafax, care citează independent.co.uk.

James May, în vârstă de 52 de ani, îşi doreşte să continue să lucreze pentru BBC, dar nu va mai prezenta show-ul Top Gear alături de Richard Hammond şi un "Jeremy surogat".

Contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC nu a fost reînnoit, în urma unui scandal care a avut loc în luna martie, în care a fost implicat şi producătorul Oisin Tymon. În timpul prezenţei sale la cârma Top Gear, Clarkson a fost în centrul mai multor controverse, fiind inclusiv acuzat de rasism.

De la concedierea lui Jeremy Clarkson, viitorul lui May, al lui Hammond şi al emisiunii de televiziune a devenit destul de nesigur, cei trei prezentatorii nemaiapărând pe pagina de internet a Top Gear. Contractele lui James May şi Richard Hammond cu BBC privind "Top Gear" au expirat, de asemenea, mai scrie Mediafax.

"Nici nu se pune problema ca eu şi Hammond să prezentăm alături de un Jeremy surogat. N-o să meargă", a declarat May pentru cotidianul The Guardian.

"Ar fi penibil sau «naşpa» cum zic tinerii. Trebuie să fim toţi trei. Nu poţi să-l înlocuieşti pe Jeremy şi să te aştepţi să meargă. Ar fi o chestie forţată. Nu cred că (producătorii "Top Gear", n.r.) vor fi atât de proşti încât să încerce aşa ceva", a mai spus James May.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus