Skip to main content

Jeremy Clarkson urmează să apară într-o variantă rebranduită şi live a show-ului Top Gear

 
Jeremy-Clarkson
Jeremy-Clarkson

Jeremy Clarkson urmează să apară din nou pe scenă alături de colegii săi de la Top Gear, Richard Hammond şi James May, potrivit bbc.com. Este vorba de o serie de show-urile live ce va fi difuzată în mai multe ţări.

Publicitate

Site-ul televiziunii publice din Marea Britanie mai scrie că discuţiile pentru această nouă serie au avut loc înainte de scandalul iscat din cauza faptului că Jeremy Clarkson l-a lovit pe un producător.

Prima emisiune în direct va avea loc pe 22 mai, în Belfast (Irlanda de Nord), mai notează BBC. Reprezentanţii BBC Worldwide au spus că au ajuns la o înţelegere cu realizatorii de la Tog Gear pentru "a nu-i dezamăgi pe fani", mai ales că mii de persoane din întreaga lume au cumpărat bilete pentru acest tip de show. Un purtător de cuvânt a numit aceasta "o abordare sensibilă în condiţiile date".

Pe de altă parte, un purtător de cuvânt din partea Brand Events (coproducător la acest show) a spus că vrea să le mulţumească posesorilor de bilete pentru "răbdarea de care au dat dovadă".

"Fanii sunt cele mai importante persoane pentru Jeremy, Richard şi James. Suntem încântaţi să putem anunţa că vom face acest tur. Suntem siguri că va fi ceva ce nu veţi dori să rataţi", au spus cei de la Brand Events.

Spectacolul va avea loc în mai multe locuri, printre acestea numărându-se Australia, Norvegia, Africa de Sud şi Marea Britanie.

Citeşte şi: 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus