Skip to main content

Lecții de viață revine în grila Pro TV, de săptămâna viitoare, dar de la altă oră

 
Lecții de viață revine în grila Pro TV, de săptămâna viitoare, dar de la altă oră
lectii de viata 2

Pro TV va difuza emisiunea „Lecții de viață”, începând de luni, 6 aprilie, de la ora 16:00. Anunțul postului vine după ce emisiunea tip fake reality a fost scoasă din grilă după numai trei ediții difuzate pe tronsonul 18.00 - 19.00 în locul La Măruță (care fusese mutat de la 16.00). La Măruță rămâne pe tronsonul 17.30 - 19.00.

Reamintim că emisiunea Lecții de viață, lansată de Pro TV la începutul acestei săptămâni, a avut audiențe slabe, afectând și  ratingul programului care i-a urmat, Știrile de la 19.00.

Știrile Pro de miercuri au ajuns pe locul trei în audiență, pe publicul comercial, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

 

Audiențele celor trei emisiunii Lecții de viață, AICI:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • v-a aparea? v-a uita? :)) o sa iti raspund totusi. Durerea de cap vine de la faptul ca intr-o zi filmat va fi difuzat de la 15 (o ora), a doua zi de la 16 ( 3 ore), in timp ce Lectii de viata va fi la 15, a treia zi la 14:45 ( o ora jumatate) si apoi 22:30( o ora jumatate). La cate modificari s-au facut in ultima perioada la Protv, nu se merita. Mai bine difuzau cate o ora la 16 de luni si veneau cu Lectii de viata de saptamana viitoare.
  • aici aveau filmate 40 de editii, deci nu puteau sa o arunce. Oricum, la 16 cred ca se va descurca decent. Nu e asa mare competia.
  • si mai interesant este ca Antena a programat Nea Marin miliardar de Paste si ca in general nu sunt programe speciale nici pe Protv, nici pe Antena.
  • Dar Vine Cheful nu mai revine in grila ?
    Asa cum au vrut sa bage pe gat tampenia asta de fake reality puteau sa gaseasca o ora sa difuzeze si Vine Cheful.
  • Domnule florin ce direri de cap sa iti dea programul lor , Iisus din Nazaret.Se stia ca v-a aparea in programul PROTV-ului.Este un film bun care trebuie vazut . Este cea mai buna productie de acest gen si multa lume se v-a uita.
  • Dupa 4 editii , difuzate duminica, Next Star revine joia, incepand cu 9 aprilie! Duminica, Next Star a obtinut audiente modeste, dar nu cred ca se va schimba ceva dupa mutare!
  • Cu Iisul din Nazaret difuzat joi si vineri, programul lor de saptamana viitoare iti da dureri de cap doar cand il vezi.

Trimite un comentariu