Skip to main content

Lui Jeremy Clarkson i s-a propus să joace într-un film de comedie rusesc

 
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson

Foto: bbc.com
Foto: bbc.com

Publicitate

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii Top Gear, concediat de BBC în luna martie în urma unei altercaţii cu un producător TV, a primit două oferte de lucru din partea unor posturi de televiziune ruseşti, scrie Mediafax. Una dintre oferte constă în a fi actor într-un lungmetraj de comedie.

După ce a fost concediat de BBC, Jeremy Clarkson a primit în ultima lună mai multe oferte de lucru din partea unor posturi TV din Rusia.

Potrivit publicaţiei americane The Hollywood Reporter, fostul prezentator al emisiunii Top Gear s-ar afla în negocieri avansate în această perioadă pentru a interpreta un rol într-un viitor film de comedie rusesc.

Armen Manasaryan, unul dintre producătorii filmului "Kot v sapogah", a prezentat acest proiect organizaţiei guvernamentale ruse cu rol de finanţare a producţiilor cinematografice, Cinema Fund.

El a spus: "Oferim rolul unui personaj străin lui Clarkson. Nu ne-a dat încă un răspuns definitiv. Suntem în negocieri".

Proiectul cinematografic reprezintă o adaptare modernă a poveştii Motanul încălţat şi descrie felul în care un tânăr din zilele noastre este transformat în motan. Nu este cunoscut deocamdată rolul pe care ar urma să îl interpreteze Jeremy Clarkson.

Aceasta este cea de-a doua ofertă de lucru pe care Jeremy Clarkson, în vârstă de 55 de ani, a primit-o din partea unei companii din Rusia, după demiterea sa de către BBC.

Luna trecută, postul de televiziune rusesc Zvezda, deţinut de Ministerul Apărării din această ţară, i-a făcut o ofertă asemănătoare, însă starul britanic nu a răspuns deocamdată. "Încă analizează oferta", a declarat pentru The Hollywood Reporter un purtător de cuvânt al acelui post TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus