Skip to main content

Mihai Gâdea, acelasi discurs si pe scena New York Festivals: glume cu „dictatorul Băsescu”. Premiul, dedicat lui Dan Voiculescu, cel care face închisoare pentru „libertatea cuvântului”

 
Mihai Gâdea, acelasi discurs si pe scena New York Festivals: glume cu „dictatorul Băsescu”. Premiul, dedicat lui Dan Voiculescu, cel care face închisoare pentru „libertatea cuvântului”
Antena 3_traian Basescu

Mihai Gâdea a avut la decernarea premiilor New York Festivals același discurs pe care îl are seară de seară la postul pe care îl conduce. Prezent la festivitatea din Las Vegas, Mihai Gâdea a vorbit despre „fostul dictator Traian Băsescu” și a dedicat premiul primit pentru o campanie a Observatorului lui Dan Voiculescu, „care acum este în închisoare pentru că a luptat pentru libertatea cuvântului și pentru libertatea noastră”, a spus realizatorul emisiunii Sinteza zilei.

Referitor la „fostul președinte, dictatorul Traian Băsescu”, Gâdea a spus în fața celor prezenți la eveniment o glumă despre propagandă și manipulare. Mai exact, despre Napoleon care a călătorit în timp și a vizitat SUA, Rusia și România, unde a stat de vorbă cu președintele fiecărei țări. În România, „la finalul vizitei sale, Napoleon Bonaparte a spus fostului președinte, dictatorul Traian Băsescu: domnule președinte, trebuie să admit: dacă aș fi avut mass-media dumneavoastră, televiziunile, cotidianele și propaganda de care ați beneficiat, nimeni, dar nimeni nu ar fi aflat că am pierdut bătălia de la Waterloo.” (VIDEO integral, AICI)

Publicitate

Postul de televiziune a fost premiat cu argint pentru campania „Generația pierdută” a Observatorului Antenei 1, program produs de redacția de știri Antena 3, potrivit postului de știri. Premiul a fost acordat în cadrul secțiunii „Best News Documentary/Special”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Trist e ca sunt o gramada de romani care pun botul la ******* care il mananca acesti mascarici in frunte cu Gadea ...

    Premile sunt cumparate la pachet de Felix , de mult timp , asa se vand premiile astea in avans , o sa vedeti ca probabil vor mai lua si la anul , daca va mai exista Antena pana atunci sau daca vor mai exista aceste premii "no name" ...
  • Banii dati pe la atatea festivaluri mai bine îi investeau in HD si resurse umane,rezultatul acestor investitii ar fi fost televiziunea de calitate.Insa cred ca cer prea mult :))
  • La A 3 ,Gadea si tovarasii lui , nu sunt jurnalisti ci niste nevertebrate (taratoare) care ling un puscarias notoriu , care a furat din banii statului (ai nostri)!!!
  • Gâdea chiar așa gîndește ori repetă papagalicește mesajul acesta vechi de îndobitocire...ptr ca toata lumea din România cam stie de ce a ajuns Felix la închisoare...în niciun caz ”pentru că a luptat pentru libertatea cuvântului”...
  • La ce sa te astepti de la acesti oameni . Mi-ar fii rusine sa ma laud cu asemena premii .
    Au avut si anul asta banuti de dat ( pana cand oare ?)

Trimite un comentariu