Skip to main content

Mohammad Murad, la a doua încercare de a obține o licență TV de business

 
Mohammad Murad, la a doua încercare de a obține o licență TV de business
Mohamad Murad_ Foto Business Magazin

Omul de afaceri Mohammad Murad, cel care a finanțat în trecut postul The Money Channel, încercă pentru a doua oară în ultimul an să obțină o licență TV pentru un post de business. Consiliul Național al Audiovizualului va analiza în ședința de marți, 28 aprilie, o solicitare de licență pentru Money News, din partea unei firme deținute de Mohammad Murad, M&M Channel SRL.

În urmă cu un an, Consiliul a analizat, la solicitarea aceleiași firme, acordarea unei licențe tot pentru o televiziune de business, pe nume TV Life, după cum paginademedia.ro a scris AICI. La momentul respectiv, Consiliul a amânat votul și nu a mai fost reluat.

Publicitate

Reamintim că omul de afaceri Mohammad Murad a fost cel care a finanțat în ultimul an postul The Money Channel. Televiziunea de business, parte a Realitatea Media, a rămas fără licență după ce Consiliul Național al Audiovizualului a refuzat să o prelungească, (detalii, AICI). Sâmbătă, 25 aprilie, a fost ultima zi în care a emis postul lansat cu nouă ani în urmă de trustul deținut pe atunci de Sorin Ovidiu Vîntu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu