Skip to main content

Patru site-uri din portofoliul Gazetei s-au relansat: Gsp.ro şi blogul lui Tolontan, printre ele

 

Gazeta sporturilor şi-a relansat astăzi patru dintre site-urile din portofoliu, printre care portalul GSP.ro şi blogul redactorului-şef Cătălin Tolontan.

Publicitate

Site-urile relansate cu un nou design, responsive (se adaptează în funcţie de rezoluţie sunt:

 • GSP.ro, site-ul principal al publicaţiei sportive. Au apărut rubrici noi, precum Fotografia zilei, Best of, Pagina 1 a ziarelor de sport din lume, Dezbaterea zilei, Declaraţii memorabile.
 • Campionate.ro - statistici şi livescores din peste 100 de competiţii interne şi internaţionale, de la Liga 1 la Primera Division şi de la Champions League la Campionatul European
 • Blogsport.ro - platforma pe care scriu editorialiştii din presa de sport. Opinii de la Ovidiu Ioaniţoaia, Cristian Geambaşu, Andrei Vochin, Maria Andrieş, Radu Naum, Radu Paraschivescu, Andrei Crăciun.
 • Tolo.ro - Blogul lui Cătălin Tolontan, relansat cu un nou design.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Haha...era bine daca copiau site-uri din afara !!

  Vreau sa citesc STIRI DIN si DESPRE SPORT cand intru pe GAZETA SPORTURILOR !!!

  75% din prima pagina este plina de module si alte porcarii (reclame la alte site-uri).

  Salata, toate combinate ...nicio logica :(
 • Poti sa-mi spui, te rog, de pe ce site-uri de afara e copiat codul linie cu linie?
 • chiar daca seamana cu alte site-uri din afara, faptul ca in sfarsit a venit anul 2015 si in media online din romania e un lucru bun. sunt complet altceva fata de celelalte site-uri de profil care par intepenite in 1999.
 • gsp a pierdut enorm in relatia cu psp de cand psp a ramas doar pe online. gsp practic nu conteaza pe print (nu cred sa vanda mai mult de 10.000. asta e cam jumate din urmaritorii mei pe twitter).

  m-am uitat putin pe site si nu-mi place in mod deosebit. copiaza linie de cod cu linie de cod alte doua site-uri din afara. au impresia ca daca-si trag site la fel sunt si profesionisti. cand colo, m-am uitat si pe numele celor care semneaza articole. vai si amar, aceeasi reporteri patati au ramas.
 • Mișcare proastă ...însă avantajoasă financiar, ptr că Telekomul îi suține în demersul lor.
  Va lua ceva timp celor interesați să se familiarizeze cu noile siteuri.

Trimite un comentariu

sus