Skip to main content

Reacţia Anunţul telefonic: "Credinţa noastră în libertatea de expresie a individului şi a presei libere ne-a făcut să nu impunem restricţii"

 
Anuntul telefonic
Anuntul telefonic

Anunţul Telefonic reacţionează după ce site-ul pe care îl editează, anunţul.ro, a fost pus sub urmărire penală pentru proxenetism, din cauza anunţurilor publicate. Într-un punct de vedere remis Paginademedia.ro, redacţia publicaţiei precizează că "activităţile noastre, inclusiv în legatură cu anunţurile publicate în rubrica „Matrimoniale”, nu diferă de cele ale altor publicaţii (print sau online)".

Publicitate

"Credinţa noastră în libertatea de expresie a individului, în particular, şi în libertatea editorială a presei libere, în general, ne-a făcut să nu impunem restricţii, limitări şi să nu discriminăm persoanele fizice sau întreprinderile care, prin intermediul vehiculului de comunicare operat de către Anunţul Telefonic, au dorit să îşi promoveze către public serviciile, afacerile sau intenţiile", se arată în poziţia redacţiei Anunţul Telefonic.

Integral, punctul de vedere al redacţiei Anunţul Telefonic:

"Având în vedere informaţiile apărute recent în spaţiul public cu privire la urmărirea penală declanşată împotriva societăţii Anuntul Telefonic S.R.L. ca efect al publicării unor anunţuri în rubrica „Matrimoniale”, dorim să adresăm persoanelor interesate următoarele precizări:

Societatea Anunţul Telefonic S.R.L. a desfăşurat încă de la înfiinţarea sa, în anul 1990, activităţi legitime, urmărind să pună la dispoziţia clienţilor săi servicii profesionale de mică publicitate. Prin efortul echipei Anunţul Telefonic, organizarea desăvârşită şi seriozitatea în afaceri, am reuşit să ne situăm constant între cele mai profitabile instituţii de mică publicitate din România, aceste rezultate fiind reflectate în mod direct în contribuţiile achitate regulat statului român.

Credinţa noastră în libertatea de expresie a individului, în particular, şi în libertatea editorială a presei libere, în general, ne-a făcut să nu impunem restricţii, limitări şi să nu discriminăm persoanele fizice sau întreprinderile care, prin intermediul vehiculului de comunicare operat de către Anunţul Telefonic, au dorit să îşi promoveze către public serviciile, afacerile sau intenţiile.

De altfel, chiar si prin raportare la acuzaţiile aduse societăţii Anuntul Telefonic, subliniem că activităţile noastre, inclusiv în legatură cu anunţurile publicate în rubrica „Matrimoniale”, nu diferă de cele ale altor publicaţii (print sau online).

Am luat act cu surprindere de acuzaţiile organelor judiciare, potrivit cărora, prin serviciile noastre de publicitate, am fi săvârşit infracţiunea de proxenetism.

Subliniem totuşi, faţă de alegaţiile sustinute sau sugerate în articolele de presă, că sub aspectul stării de fapt reţinute de Parchet, situaţia societăţii Anuntul Telefonic este fundamental diferită de cea a celorlalti inculpaţi din cauză.

Întrucât avem convingerea că actul de justiţie trebuie să prevaleze asupra intereselor personale sau de afaceri, cunoscând totodată modalitatea onestă în care am înţeles să ne conducem operaţiunile, am colaborat cu reprezentanţii instituţiilor statului şi am pus la dispoziţie toate informaţiile şi materialele solicitate în legătură cu obiectul cauzei.

Fiind o investigaţie în desfăşurare, alegem să nu comentăm niciun aspect privitor la demersurile judiciare şi să rămânem încrezători în profesionalismul tuturor părţilor implicate.

În egală măsură însă, ne rezervăm exerciţiul tuturor acţiunilor legale ce ne vor fi disponibile pentru a ne proteja drepturile subiective şi interesele noastre legitime."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • florin florin
    Ce sa facă femeile in Romania pe un salariu mizerabil bravo lor k se descurcă din prostituție noi românii suntem luati de prosti in tara noastră multi parlamentari iau bani degeaba dorm in plen am ajuns sa muncim in tari străine dc ?????????
  • kkozoo kkozoo
    Auzi bai nadia nitov,in tarile civilizate Olanda,Germania prostitutia ie legala,si cele care o practica nu o face de placere tot din neajunsuri,pentru ca acele clanuri de pesti care ofera asa zisa protectie cotizeaza unde trebuie sa isi umple buzunarele tot dupa spinarea fetelor,sti cate fete din centre de orfelinat ajung sau din famili destramate ajung in situatia asta nu sti,uite ca lectura un articol http://www.dollo.ro/2013/12/lucrator-sexual-legea-curva/.
    Ps si eu am fost la fete de genul acesta si ti-am scris din propria experienta
  • Gabi Gabi
    si crede cineva ca e singurul site unde apar aceste anunturi platite nu gratis ?! e plin netu de anunturi , cu escorte si curveti ...
  • nadia nitov nadia nitov
    disperati sa faca bani putin le pasa ca intermediaza proxenetism. banu' sa iasa! pana cand derapajele astea nu vor fi stopate, multi vor crede ca e ceva de bine sa-ti vinzi trupul contra cost. :( daca apare la ziar, inseamna ca e voie!

Trimite un comentariu

sus