Skip to main content

Sezon nou Poftiţi pe la noi!, de luna viitoare la Antena 1. Nea Mărin se va implica în cazuri sociale

 
Nea Marin
Nea Marin

Nea Mărin îşi reia rolul de gazdă al emisiunii Poftiţi pe la noi!, show produs de Mona Segall. Cel de-al doilea sezon al reality show-ului Poftiţi pe la noi! va debuta la Antena 1 pe data de 11 mai.

Publicitate

Emisiunea prezentată Nea Mărin este programată în grila postului Antena 1 în fiecare zi de luni şi marţi, începând cu ora 20.30. Noul sezon al programului Poftiţi pe la noi se va desfăşura sub sloganul „Poftiţi şi dăruiţi!” şi va aduce în prim plan cazuri sociale.

Emisiunea vine şi cu o schimbare de format. Dacă în primul sezon Nea Mărin salva pensiuni aflate în pragul falimentului, acum se implică în cazuri sociale, alături de patru vedete.

"Gazda emisiunii va poposi la oameni aflaţi în impas şi îi va ajuta, dar nu doar prin intermediul vedetelor, ci al întregii comunităţi. Cele patru ajutoare pe care Nea Mărin se va baza ediţie de ediţie vor arăta că pot munci cot la cot cu el şi că au la fel de mult spor şi când vine vorba de a organiza un eveniment caritabil", se arată într-un comunicat al Antenei 1.

În noul sezon, pe lângă munca din gospodărie, vedetele trebuie să găsească soluţii pentru a strânge cât mai multe fonduri.

Cine participă la emisiune

Pe lângă "vechi clienţi" alături de care a muncit cot la cot şi în trecut, precum Delia, Nicoleta Luciu, Giani Kiriţă sau fetele de la Cheeky Girls, nea Mărin va testa în cel de-al doilea sezon al emisiunii rezistenţa la efort a unor nume noi. Printre ele, matinalii Răzvan şi Dani şi Speak.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Clar nu te-ai uitat anul trecut la "Poftiti pe la noi", atunci ei mergeau la fiecare pensiune si o ajutau sa faca bani si sa nu dea faliment, anul acesta vor face la fel dar vor ajuta sarmanii.

    Visuri la cheie dupa ce a ajutat lumea au cerut banii pe constructii, o blonda nu avea bani sa plateasca asa ca i-a facut contract La Maruta sa apare si sa faca scandal cu sotul, intelegi?

    ProTV are facaturi, doar ca nu lasa sa se vada.
  • Dan Dan
    Pe bune? Chestia asta cu "noul format" suna a Visuri la cheie cu vedete :)) Cazuri sociale + implicarea comunitatii
  • mihai mihai
    hai cu bataia, alergatul si calusarii !
  • Iulian Iulian
    S-au deschis preselectiile la MasterChef si Burlacita, nu scrieti?
  • Florin Florin
    mda. sa vedem ce vedete vor vedea. cazurile sociale in acelasi loc cu asistentele impinse de la spate de Nea Marin nu arata prea bine in imaginatia mea, dar poate va da bine pe ecran.

Trimite un comentariu

sus