Skip to main content

Tolontan, două ipoteze despre plecarea lui Alexandru Oprea de la şefia RCS: ambele duc la Mitică Dragomir

 
alexandru-oprea
alexandru-oprea

„Săptămâna trecută, directorul general Alexandru Oprea a dispărut brusc de la RCS-RDS, lăsînd în urmă un preaviz de două zile lucrătoare, un comunicat sec şi cea mai mare companie de distribuţie şi conţinut TV din Europa de Est, care şi-a sporit cifra de afaceri de 13 ori în 10 ani”, a scris jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său.

Publicitate

Postarea lui Tolontan vine după plecarea-şoc, fără nicio explicaţie, a celui care a condus RCS timp de 18 ani.

Jurnalistul GSP spune că, potrivit surselor sale, plecarea lui Oprea ar avea legătură intrarea RCS în acţionariatul unei firme deţinute de Dumitru Dragomir, fostul şef LPF. Mai exact, RCS a cumpărat 15% din firma Bodu SRL, o societate care deţinea o sală de evenimente, contra sumei de 3,5 milioane de euro.

„Plecarea-şoc a lui Alexandru Oprea are legătură cu tranzacţiile pe care acesta le-a făcut cu Dumitru Dragomir, susţin două surse diferite, una de la Liga Profesionistă şi cealaltă din zona afacerilor”, a precizat Tolontan. „Contractul între RCS şi Bodu este investigat de procurori.”, a mai spus el.

Tolontan mai prezintă o ipoteză pentru plecarea intempestivă a lui Oprea din fruntea RCS: „Unele variante susţin că Teszari a aflat lucruri despre Oprea chiar de la Dragomir, ”care, prins cu uşa în mai multe investigaţii, a început să toarne.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zic si eu zic si eu
    Daca marele investigator voiculescian isi imagineaza ca Oprea i-a dat lui Dragomir 3,5 milioane euro fara sa stie teszari sau board-ul RDS, atunci este cel putin naiv.
    As zice mai degraba ca Oprea si-a "sacrificat" job'ul si va accepta rolul de tap ispasitor in anumite anchete, tocmai pentru a nu se ajunge la cei care stiau toate miscarile.
  • Daniela Daniela
    DON Mitica este SIFONUL racolat de DNA din 2011 !

Trimite un comentariu

sus