Skip to main content

Un concurent al show-ului Insula iubirii de la Antena 1, probleme cu legea: a fost arestat preventiv pentru furt de pe carduri

 
andreea si bogdan1
andreea si bogdan1

andreea si bogdan1
Bogdan Ghiceanu este, alături de iubita sa, concurent al emisiunii Temptation Island - Insula iubirii de pe Antena 1

Publicitate

ÎNTORSĂTURĂ NEAŞTEPTATĂ. Un concurent al show-ului Temptation Island - Insula iubirii, care a avut premiera duminică seara la Antena 1, a fost arestat prevenitv într-un dosar ce vizează săvârşirea de infracţiuni informatice şi spălare de bani.

Procurorii au arestat ieri şapte persoane, printre care şi pe Bogdan Ghiceanu, fost fotbalist la FC Otopeni şi concurent al show-ului de la Antena 1, care a fost filmat deja în Thailanda.

Procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au efectuat, duminică, 42 de percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Bucureşti, Bârlad, Bacău, Piteşti, Galaţi şi Constanţa, pentru a destructura un grup infracţional organizat specializat în săvârşirea de infracţiuni informatice şi spălare de bani, conform DIICOT, potrivit Mediafax.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că în perioada februarie - decembrie 2013, grupul infracţional organizat, format din peste 50 de persoane, cetăţeni români şi străini, a efectuat retrageri frauduloase de numerar (peste 34.000 de operaţiuni), în 24 de state, respectiv SUA, Belgia, Canada, Columbia, Republica Dominicană, Egipt, Estonia, Germania, Indonezia, Italia, Japonia, Letonia, Malaezia, Mexic, Pakistan, România, Rusia, Spania, Sri Lanka, Thailanda, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, în valoare de peste 15 milioane de dolari, precizează sursa citată.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alina alina
    Ce legatura au cele doua cazuri?
  • geo geo
    Astept ca CNA sa se ”autosesizeze”, dupa modelul Pro tv.

Trimite un comentariu

sus