Skip to main content

VIDEO de arhivă de la lansarea Pro FM din 1993. Cum arătau Adrian Sârbu, Peter Imre, Radu Coşarcă şi Şerban Ciuşcă

 
adrian sarbu
adrian sarbu

Imagini de arhivă de la lansarea Pro FM cu ocazia aniversării a 22 de ani de la lansarea postului de radio.

Publicitate

Postul a fost lansat în 1993 printr-o conferinţă de presă la care principalul vorbitor a fost Adrian Sârbu, fondatorul Pro FM, şi la care au participat jurnalişti, dar şi oameni de afaceri. „Suntem în aer datorită CNA-ului şi mulţumim CNA-ului”, a spus Sârbu la momentul respectiv. Postul a plecat la drum cu o investiţie de 150.000 de dolari şi 40 de angajaţi. Avea sloganul „Un radio care te ascultă” şi şi avea la siglă pe rinocerul roz Stelu.

Ştirea a fost difuzată la vremea respectivă la postul public şi a fost urcată pe YouTube de Şerban Ciuşcă (pe atunci DJ la Pro FM). Ciuşcă apare în prim plan în primele cadre ale ştirii.

Printre persoanele invitate atunci la lansarea postului se numără Peter Imre, fost director de marketing la Philip Morris şi fost director general la Adevărul Holding, Şerban Ciuşcă, fost DJ la Pro FM, Radu Coşarcă, Adina Goriţă, Adrian Andrei, Fraţii Păunescu, George Mihăiţă.

Pro FM a fost parte a grupului Pro timp de mai bine de 21 de ani. În luna decembrie a anului trecut reţelele Pro FM şi InfoPro au fost vândute către RCS&RDS.

DJ-ii postului au sărbători 22 de ani de Pro FM alături de 22 de artişti la Clinceni. 22 de artişti, Dj-I PRO FM şi fani au sărbătorit ziua Pro FM printr-un salt cu paraşuta.

Filmul lansării Pro FM, de acum 22 de ani:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus