Skip to main content

VIDEO de arhivă de la lansarea Pro FM din 1993. Cum arătau Adrian Sârbu, Peter Imre, Radu Coșarcă și Șerban Ciușcă

 
VIDEO de arhivă de la lansarea Pro FM din 1993. Cum arătau Adrian Sârbu, Peter Imre, Radu Coșarcă și Șerban Ciușcă
adrian sarbu

Imagini de arhivă de la lansarea Pro FM cu ocazia aniversării a 22 de ani de la lansarea postului de radio.

Publicitate

Postul a fost lansat în 1993 printr-o conferință de presă la care principalul vorbitor a fost Adrian Sârbu, fondatorul Pro FM, și la care au participat jurnaliști, dar și oameni de afaceri. „Suntem în aer datorită CNA-ului și mulțumim CNA-ului”, a spus Sârbu la momentul respectiv. Postul a plecat la drum cu o investiție de 150.000 de dolari și 40 de angajați. Avea sloganul „Un radio care te ascultă” și și avea la siglă pe rinocerul roz Stelu.

Știrea a fost difuzată la vremea respectivă la postul public și a fost urcată pe YouTube de Șerban Ciușcă (pe atunci DJ la Pro FM). Ciușcă apare în prim plan în primele cadre ale știrii.

Printre persoanele invitate atunci la lansarea postului se numără Peter Imre, fost director de marketing la Philip Morris și fost director general la Adevărul Holding, Șerban Ciușcă, fost DJ la Pro FM, Radu Coșarcă, Adina Goriță, Adrian Andrei, Frații Păunescu, George Mihăiță.

Pro FM a fost parte a grupului Pro timp de mai bine de 21 de ani. În luna decembrie a anului trecut rețelele Pro FM și InfoPro au fost vândute către RCS&RDS.

DJ-ii postului au sărbători 22 de ani de Pro FM alături de 22 de artiști la Clinceni. 22 de artişti, Dj-I PRO FM şi fani au sărbătorit ziua Pro FM printr-un salt cu paraşuta.

Filmul lansării Pro FM, de acum 22 de ani:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu