Skip to main content

VIDEO. Simona Halep despre copilărie, în reclama Dedeman. Bittman, într-un spot Selgros. Petreanu, la Telekom. Alina Pușcaș, "femeia de la țară"

 

VIDEO. Mai multe vedete apar în reclamele ultimelor zile. Simona Halep, Dan Bittman, Manuela Hărăbor, Vlad Petreanu și Alina Pușcaș sunt protagoniștii unor spoturi pentru branduri ca Dedeman, Telekom, Selgros sau pentru programe europene.

Publicitate

Ce roluri are fiecare vedetă?

Paginademedia.ro vă prezintă noutățile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica SpotON estea realizată cu sprijinul agenției de monitorizare mediaTRUST.

Simona Halep. Amintiri din copilărie este conceptul reclamei TV pentru Dedeman. Copiii care au spart un geam jucând tenis în casă sunt liniștiți de Simona Halep. "Acasă am câștigat primul turneu", spune sportiva. "Cine a zis că nu e bine să bați mingea acasă?”, se întreabă ea.

Alina Pușcaș. Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva joacă un rol de femeie de la țară care a făcut câteva cursuri de calificare, a lucrat puțin în fiecare domeniu și a ajuns să dețină propria afacere.

„Am reușit pentru că am crezut în șansa mea. Șansa mea, în țara mea”, spune actrița în acest spot, de promovare a unui program finanțat prin fonduri europene POSDRU (Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane).

Dan Bittman și Manuela Hărăbor sunt vedetele spotului TV pentru Selgros. Solistul trupei Holograf se întâlnește cu actrița într-un magazin.

Vlad Petreanu. Telekom a realizat un clip publicitar cu jurnalistul Vlad Petreanu despre cum susține compania activitatea de zi cu zi a librăriilor Humanitas prin soluții complete de comunicații.

Alte spoturi noi:

Metro a intrat în spiritual sărbătorilor de Paște și a lansat un spot tv animat cu ofertele din această perioadă.

OMV promovează într-un spot susținerea pe care aceștia o oferă Echipei Naționale de Gimnastică Feminină la Campionatele Europene de Gimnastică de la Montpellier, 17 – 19 aprilie.

Reclamele, cu sprijinul mediaTRUST:

Spotul Dedeman, cu Simona Halep

Alina Pușcaș, "femeia de la țară"

Dan Bittman si Manuela Hărăbor în reclamele Selgros

Vlad Petreanu, în reclama Telekom

OMV susține echipa de gimnastică feminină la Europene

Metro

Agricola

BRD

Habitat for humanity

Terapia

Vodafone

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mie imi place Alina Puscas si e reusita si reclama. Spoturile cu Halep nu mi se par tocmai unele reusite, dar probabil ca e la mare cautare acum.

Trimite un comentariu